Top News
2352 prikaza

SDP-vcu prijete smrću: Dočekala ga sjekira pred kućom

Prijetnje SDP-ovom Miši Krstičeviću
1/5
screenshot/youtube
Mišo Krstičević, kandidat za gradonačelnika Ploča, osvojio je najveći broj glasova u prvom krugu izbora

Politika je povremeno doista prljavo zanimanje, a to pokazuju i posljednja događanja u Pločama gdje je SDP-ov kandidat za gradonačelnika Mišo Krstičević dobio otvorene prijetnje smrću. Sinoć, ispred njegove obiteljske kuće dočekala ga je sjekira zabodena u pijesku, konop te prijeteća poruka: "Poklon ti je u pijesku. Čuvajte se sutra u 19:30".

Prijetnje SDP-ovom Miši Krstičeviću | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
Policija je odmah izišla na uviđaj, a gotovo odmah su se proširile glasine da iza svega toga stoje simpatizeri njegovog protukandidata Krešimira Vejića. HDZ-ov kandidat tijekom dana poslao je demantij i osudio taj gnjusni događaj.

"Najoštrije osuđujem prijetnje upućene mom protukandidatu u drugom krugu izbora, verbalnu ili fizičku upotrebu nasilja te bilo kakav oblik poticanja mržnje i podjela u društvu. Pozivam MUP i ostale institucije da ispitaju ovaj slučaj i pronađu počinitelja. Kao gradonačelnik 8 godina sam radio na okupljanju, razvoju demokracije i tolerancije u društvu, a takvu sam kampanju vodio i sada", napisao je Vejić.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.