Top News
6708 prikaza

Sessa se mlako branio od Mamićevih 'ćoraka i seksa'

Đuro Sessa
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Logika napada tog bjegunca pred pravosuđem na šefa Vrhovnog suda je da povuče čovjeka za sobom u blato

Poznajemo se vrlo dobro. Ja bih rekao da smo toliko intimni jedino što nije bilo seksa između nas dvojice. Sessa je samo jedan od kapitalaca i namjerno sam krenuo od kapitalaca, ali ima tu njih još puno, oni znaju koji su, ja dobro znam koji su, mi međusobno znamo što je bilo, što sve znamo jedni o drugima. Ja imam neoborive dokaze ja sigurno ne pucam prazan ćorak, rekao je Zdravko Mamić.

Zdravko Mamić Prijatelji Top News Na Mamićevoj fešti za Kolindu bili su i tamburaši

Nakon što je Zdravko Mamić optužio predsjednika Vrhovnog suda Đuru Sessu za korumpiranost,ovaj mu je odgovorio da se njih dvojica ni ne poznaju i da su se susreli možda dva puta. Slučaj je to koji je podignuo dosad neviđenu prašinu u pravosudnim redovima. Ministar pravosuđa pravda se ipak da se bez dokaza ne može razgovarati o optužbama o korupciji među sucima.

"Ne mislim da je sve u pravosuđu čisto, jako bih volio, ako netko nešto ima da podastre dokaze i da zapravo se sustav pročisti, a sve ovako dok je na ovoj razini da se priča korumpirani su ovi ili oni. Sustav pravosuđa sigurno ima takvih slučajeva, ima takvih ljudi kojima nije tamo mjesto", rekao je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković.

Zdravko Mamić | Author: Marko Lukunić (PIXSELL) Marko Lukunić (PIXSELL)


No, Mamić uvjerava da dokaze ima i da će ih predočiti samo šefovima DORH-a i Uskoka. Ali Zdravko Mamić nije otkrio ništa novo. Nije dao nikakvu novu utemeljenu informaciju koja nije bila u javnosti.

Sve je počelo izjavom Mamićeva odvjetnik Miljevića u nedjelju na RTL-u kako je Zdravko Mamić bio najavio konferenciju za novinare koju je na njegov savjet otkazao, a na kojoj je htio govoriti o određenim oblicima korupcije u pravosuđu i to "od srednje do visoke razine". Kako je rekao Miljević, Mamić je htio imenovati šest sudaca.

Milijan Brkić Afera se vraća Top News Ministri, liječnici... Popis klijenata Pančinih djevojaka

Miljević je također rekao kako se u kuloarima zna koji su suci spremni za takvu djelatnosti i koji u njoj sudjeluju. Riječ o teškoj optužbi čovjeka koji obavlja jedno od najvažnijih zanimanja u Hrvatskoj. Đuro Sessa je poznat kao sudac koji ne prašta klevete sramoćenje na svoj račun. No optužba nije rečena samo za njega već i za šestoricu drugih, ali i čitavo hrvatsko pravosuđe.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Potrčalo
    Potrčalo 04:46 30.Srpanj 2019.

    svemu tome su kumovali navijači

  • Milan.banijac 16:32 28.Srpanj 2019.

    STARA POSLOVICA KAŽE: GDJE IMA DIMA IMA I VATRE.