Top News
10554 prikaza

Surealna Kolinda: Uz spontanost do drugog mandata

Kolinda Grabar Kitarović
1/5
Dusko Jaramaz (PIXSELL)
Predsjednica je potpuno zaokupila ljude - malo je pjevala, malo govorila na hrvatskom, malo na engleskom

Izbio je lijepi skandalčić nakon predsjedničina govora na svečanoj večeri za hrvatske generale u Kninu. Toliko sladak da su ljevica i desnica u rekordnom roku postigle rijetki javni konsenzus. 

Ivo Josipović, ortodoksni ljevičar, i Velimir Bujanec, televizijski desničar, unisono su zaključili: moguće da je tu bilo i nekih količina alkohola. 

Okej, bivši predsjednik Josipović se to kao pita, a ovaj drugi, tv persona Bujanec, ionako koristi svaku priliku da pljucne KGK pa to vrlo konkretno zaključuje. 

Miroslav Škoro Pjevač, komičar Top News Škorino poslovno carstvo: Kako zarađuje milijune

Bivše i neprežaljene ljubavi najviše se mrze pa se onda može konstatirati, bez nekih dokaza, da je predsjednica bila pijana. 

Nema govora da je ijedan govor (osim možda onog čuvenog doktora Tuđmana o oporbenim vragovima u svim duginim bojama iz 1998. nakon otkrića njegove dijagnoze) ostavio ljude u ovakvoj nevjerici. 

Zaista, bilo je itekako spektakularnih trenutaka te tople večeri u kolovozu. Toliko da i oni koji gospođu Kolindu Grabra Kitarović, iz raznoraznih razloga, ne mogu smisliti nisu imali snage pritisnuti botun na daljinskom promijeniti kanal. 

Predsjednica je potpuno zaokupila ljude. Malo je kao pjevala arije. Malo govorila na hrvatskom, malo na engleskom. Afektirala na rubu suza. Ganuta priznala da je malo falilo da uzme pušku u ruke i krene u Domovinski rat. Zli beogradski tabloidi, uglavnom pod šapom Aleksandra Vučića, odmah su u masnom, crnom, verzalu notirali da je mlada Kolinda željela ubijati nevine Srbe. 

Gurala je neviđene komplimente gospođi Sandri Best, generalici Nacionalne garde Minnesote, za koju se nije sjetila kako joj je ime.

Desnica sprema "Crnog labuda 2" Predsjednički izbori Top News Crni labud 2: Plenkoviću i Kolindi spremaju pakao

Komplimentirala hrabrosti hrvatskih vojnika i sve tako. Izgledala je i zvučala, uz dužno poštovanje instituciji, apsolutno surealno. Nedostojno njezine državničke pozicije? Ništa to nije bilo drugačije od njezine poznate ruske epizode. A po njoj je postala poznata. Viralna. 

Neki ljudi, oni iznutra, kažu da je te večeri na kninskoj tvrđavi sve bilo planirano. Pomno odrađeno. I skriptirano do najmanjeg detalja. S novom parolom: uz potpunu spontanost do drugog mandata.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mado
    Mado 12:49 10.Kolovoz 2019.

    Kolinda je napravila ogromnu grešku kada je ugostila četnika Vučića, zato će izgubiti na izborima.

  • Avatar Potrčalo
    Potrčalo 11:27 10.Kolovoz 2019.

    Neprirodno prenemaganje

  • Avatar Mado
    Mado 00:58 10.Kolovoz 2019.

    Kolinda je napravila ogromnu grešku kada je ugostila četnika Vučića, zato će izgubiti na izborima.