Top News
237 prikaza

Tajni plan Mosta: Petrovu je cilj srušiti i Milanovića i Karamarka

Naslovnica Expressa
1/2
Express
To u novom broju tjednika Express otkriva jedan od zastupnika s liste Mosta, objašnjavajući da njegov lider Božo Petrov istinski vjeruje u veliku koaliciju
Naslovnica Expressa | Author: Express Express

Svi su naši zahtjevi, sve ono što se vama izvana čini besmislenim, zapravo usmjereni samo na jedan cilj: rušenje lidera dviju najvećih stranaka, Milanovića i Karamarka! 

To u novom broju tjednika Express otkriva jedan od zastupnika s liste Mosta, objašnjavajući da njegov lider Božo Petrov istinski vjeruje u veliku koaliciju, u nužnost hrvatskog jedinstva i stvaranje jake zajedničke vlade koja će zemlju izvući iz krize. 

No, pojašnjava, to je moguće samo ako se maknu Karamarko i Milanović! Golema operacija, kojoj je cilj zadiranje u unutarstranačka SDP-ova i HDZ-ova pitanja, nije jednoglasno prihvaćena u čitavome Mostu. 

Express otkriva još i nepoznate detalje o Milanovićevoj podjeli fotelja: iako je sve oko konstituiranja nove Vlade bilo neizvjesno, on je podijelio sve pozicije u ministarstvima! 

Express donosi i priču o bavarskoj vezi dr. Sanadera, sve o šefu turskih špijuna koji podupirepodržava ISIL, za Express govore Goran Bregović i Rambo Amadeus, a publicist Robert M. Edsel samo za Express otkriva tajnu nacističkog blaga... 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.