Top News Izbori u Americi
4097 prikaza

Trumpove tajne zabave s maloljetnicama i hrpom kokaina

Donald i Melania Trump
Press Association/PIXSELL
Sve teže optužbe na račun republikanskog kandidata za predsjednika SAD-a ne prestaju dolaziti

Skandali Donalda Trumpa ne prestaju potresati njegovu kampanju za mjesto predsjednika najmoćnije države svijeta. Kako piše autor Michael Gross za Daily Beast, Trump je svojevremeno sudjelovao na zabavama gdje su redovni gosti bili nešto starija gospoda, zabavu su pružale maloljetne djevojke, a kokaina je bilo u izobilju.

Gross je razgovarao s dvojicom posjetitelja tih razvratnih tuluma, ali obojica su pokušavala prešutjeti neke informacije o Trumpovim zabavama zato što je republikanski kandidat najavio tužbe protiv sviju koji mu se zamjere.

Striptiz klub Vojni luksuz Life Striptiz za generale - šampanjac platili 400 eura

Jedan od dvojice sugovornika, modni fotograf, htio je ostati anoniman. Rekao je da ne želi da njegova djeca saznaju kakav je bio u mladosti. 

Fotograf je ispričao kako bi Trump unajmio apartmane s pogledom na neke od najljepših lokacija u New Yorku kako bi očarao svoje goste. Muškarci su dolazili na zabave zato što su znali da će doći mlade djevojke koje su tražile načine za ulazak u visoko društvo. Manekenke bi dolazile na zabave zato što su im obećavali da će tamo upoznati bogataše koji im mogu pomoći u svemu. 

Neke manekenke imale su samo 15 godine i nisu znale što im se sprema. Trump bi redovito obilazio sobe da provjeri kako se njegovi gosti zabavljaju. Fotograf priča kako je to izgledalo: "Muškarci s mladim djevojkama, seksa u izobilju, kokaina također. Točio se samo vrhunski alkohol". Jedino što je Trumpu smetalo su cigarete. Pušenje je bilo zabranjeno.

Donald Trump 40 milijuna glasača Top News Pet razloga zašto Trumpa i dalje podržavaju

"Trump je dolazio i odlazio kako je htio. Ponekad bi otišao s nekoliko cura istovremeno. On je bio srce zabave i uživao je u svoj toj pažnji", priča anonimni fotograf.

Drugi česti gost Trumpovih tuluma je model Andy Lucchesi. Kada ga je Gross izravno pitao za događanja na zabavama, Andy je rekao da je bilo brdo kokaina na zabavama, ali Trumpa nikad nije vidio da se drogira. Što se tiče seksa, pomalo enigmatično je Lucchesi rekao: "Pa što onda? To je muškarac sa ženom".

Kada ga je Gross pitao koliko godina su imale djevojke, Andy je rekao: "Neke djevojke s 14 godina izgledaju kao da imaju 24. Ja ih nisam nikad pitao; samo sam sudjelovao".

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.