Top News
165 prikaza

Zasuli Karamarka: "Gotov si bez Vasinih glasova!"

Milijan Brkić i Tomislav Karamarko
Vjeran Žganec Rogulja/ PIXSELL
Brkićevi simpatizeri obrušili su se na Tomislava Karamarka na njegovom profilu na Facebooku na kojem je izrazio žaljenje jer je Milijan Brkić povukao kandidaturu za ministra branitelja

Vlada je ostala uskraćena za vrhunskog ministra kakav bi sigurno bio Milijan Brkić. Riječ je o sjajnom čovjeku kojeg je za tu dužnost kandidirala Hrvatska demokratska zajednica, čiju je punu podršku, kao i moju osobnu, uživao.

Objavio je to Tomislav Karamarko na Facebooku još u ponedjeljak nakon što je Milijan Brkić objavio da odustaje od kandidature za mjesto ministra branitelja, a onda je uslijedila lavina reakcija ljudi koji su ili članovi ili simpatizeri ili čak nesimpatizeri stranke.

"Gospodine Karamarko, do kada ćete popuštati Mostu? Žrtvovati kvalitetne ljude zbog nekih kojima još mlijeko curi na usta. Novi izbori, i to je trebalo odmah napraviti, a ne cirkus mjesecima" - jedan je komentar.

Drugi je uputio uvrede i napomenuo: "Triba si to prikinut i na izbore, a ne da vas ovako ucjenjuju".

"Karamarko vrijeme je da se kaže zbogom Mostu i da ovoj kliki koja opstruira hrvatsku politiku bacite tamo gdje im je mjesto a to je ropotarnica političke prošlosti ili smeće", također je jedan od komentara.

 

[VLADA JE OSTALA USKRAĆENA ZA SJAJNOG MINISTRA] Vlada je ostala uskraćena za vrhunskog ministra kakav bi zasigurno bio...

Posted by Tomislav Karamarko on Monday, March 14, 2016

Jedan od njih napisao je: "Daj HDZ Plenkoviću , istupi iz HDZ-a, raspiši nove izbore, pa ćeš vidit kako će HDZ sam osvojit vlast bez mostova".

"Sami ste krivi jer nemate svoje "JA". Samo se igrate sa strpljenjem građana i mogu reći da su mnogi razočarani ovom Vladom njenim najavljenim reformama", među prvim je komentarima.

Najviše je među komentarima "po nosu" dobio Most: "Do kada će se udovoljavati amaterčinama iz Mosta, gdje je granica !?"

No najznakovitija je ova poruka Karamarku čije vulgarne dijelove nećemo objaviti: "Gotov si bez Brkićevih glasača!".

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.