Voices
3087 prikaza

Fatboy Slim 07.03.2020. Zagrebački velesajam, od 21 h

Još nas par dana dijeli od zagrebačkog nastupa britanskog DJ vizionara - Fatboy Slima

Quentin Leo Cook, producent, DJ te posljednjih godina i Video Jockey, kako se sam naziva, više puta posjetio je Hrvatsku, a 07.03.2020. prvi put će nastupiti i u Zagrebu.

Utjecaj koji je Slim izvršio na brightonsku hip-hop scenu, patent vlastitog party acid house brenda te live nastupi koje je doveo do savršenstva, rezultirali su uključenjem na Q Magazine-ovu „50 Bands You Must See Before You Die“ listu svjetskih izvođača koji se moraju poslušati uživo.

Iza sebe ima sedam albuma, osvojen Grammy, dva BRIT Award-a i čak deset MTV nagrada.

Primisli o prestanku nema : "O ne. Volim to previše. Još uvijek mi prolazi. Nema veze što si star, ćelav, sijed i debeo, nikada ni nisi bio seks simbol. Pomičemo granice. Nitko ne zna koja je granična dob za DJ-a. Očito još nije!"

„Right Here, Right Now“, „Praise You“, „Weapon Of Choice“, „Rockafeller Skank“ i mnogi drugi mega hitovi svirat će se u subotu u Paviljonu 10A, na Zagrebačkom velesajmu. Organizatori su se pobrinuli za odličan line up koji će održavati vatrenu atmosferu na cjelonoćnom partyju - uz Fatboya, nastupit će Peznt, DJ Jock b2b SHIPE, Angel Anx i DJ FRX.

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar JenniferWE92
    JenniferWE92 07:26 03.Lipanj 2020.

    Želite ležerni seks? Моja mаса vаm jе na гаspоlagаnju! Оvdjе pгоnаđite moj pгоfil s telefоnskim bгоjem ––– w​​w​​w​​.​k​i​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

  • Avatar BarbaraAO96
    BarbaraAO96 05:16 31.Svibanj 2020.

    Jennifer, 30. w​​w︅︆​w​.​l​​o︅︆ve​​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

  • Avatar MargaretIU90
    MargaretIU90 14:26 29.Svibanj 2020.

    Tгažim sекs, ali hoćeš li? Uđi оvamo ––– w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m