Voices
1181 prikaza

Gynofit: vrhunska švicarska formula za intimno zdravlje

Ovaj vrhunski švicarski preparat proizveden je po najvišim i strogim svjetskim zdravstvenim standardima tako da se GYNOFIT smije koristiti i tijekom trudnoće i tijekom dojenja

Preko 70 % žena se barem jednom moralo boriti s neugodnim simptomima gljivičnih ili bakterijskih infekcija intimnog područja – a to su razdoblja kada ženi treba nježan, jednostavan, brz i najdjelotvorniji način da vrati svoje zdravlje.
Samo neki od neugodnih simptoma koje infekcije izazivaju su iritacija, peckanje, svrbež i oticanje.
Stoga su vrhunski stručnjaci švicarskih laboratorija stvorili GYNOFIT – potpuno prirodno i najelegantije rješenje protiv gljivičnih i bakterijskih infekcija, ali i problema sa vaginalnom suhoćom.

Promo Gynofit | Author: PROMO PROMO

GYNOFIT vaginalni gel je proizvod na bazi mliječne kiseline i iznimno je učinkovit u slučajevima infekcija, te stvara i obnavlja zdravu vaginalnu floru, a GYNOFIT hidratantni gel djetvorno održava optimalnu vlažnost intimnog područja.
Ovaj vrhunski švicarski preparat proizveden je po najvišim i strogim svjetskim zdravstvenim standardima tako da se GYNOFIT smije koristiti i tijekom trudnoće i tijekom dojenja.
Osim 100% prirodnih sastojaka i iznimne učinkovitosti, velika je prednost GYNOFITAšto dolazi u obliku praktično pakiranih i sterilnih   aplikatora za jednostavnu i pojedinačnu primjenu. To znači da svakoj ženi uvijek može biti pri ruci, čak i na putu ili na odmoru.
GYNOFIT je dostupan u svim hrvatskim ljekarnama.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.