Voices
3028 prikaza

Legendary predstavlja: ATB u Boogaloou

Legendary festival u svom četvrtom izdanju dovodi još jednog velikana njemačke trance scene - ATB-a, koji će premijerno nastupiti u Hrvatskoj, 29.02.2020. u zagrebačkom Boogaloou.

ATB, producent, DJ i tekstopisac, rođen kao André Tanneberger svoju glazbenu karijeru započeo je 1993.g. u dance glazbenoj grupi "Sequential one“. 1998.g. pokreće solo projekt ATB, a već prvim singlom „9 PM“ („Till I Come“), postigao je zavidan uspjeh te se našao na vrhu britanske ljestvice i ušao u top 10 u mnogim drugim zemljama svijeta.

Svoj niz nastavlja dojmljivim hitovima poput „Ecstasy“, „Let U Go“, „What About Us“ i „When It Ends It Starts Again“ te hitom "Marrakech" koji je bio korišten kao glazba u filmu "Mindhunters". Njegova izvrsnost nagrađena je mnogim zlatnim i platinastim nagradama, a može se pohvaliti i konstantnom prisutnošću na prestižnoj DJ Mag Top 100 ljestvici već desetljeće i pol.

Jedan je od rijetkih koji je izašao s njemačke klupske scene i postao svjetska superzvijezda, od Australije do Azije, Meksika do Europe i Rusije!

U subotu će prvi put nastupiti pred zagrebačkom publikom u klubu Booglaoou, gdje će mu se pridružiti RODG, Corti Organ, Maarten de Jong, Reconceal, ACS, Magappo i Damien.

Ulaznice za ovo legendarnu večer dostupne su putem Entrio sustava po cijeni od 180 kn te VIP po cijeni od 250 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta, na ulazu 180kn.

 | Author:

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar JenniferWE92
    JenniferWE92 07:27 03.Lipanj 2020.

    Potрunо sаm gola. Želiš vidjеti fоtоgrafiju? – w​​w​​w​​.​k​i​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

  • Avatar BarbaraAO96
    BarbaraAO96 05:17 31.Svibanj 2020.

    Sandra, 21. w​​w︅︆​w​.​l​​o︅︆ve​​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

  • Avatar MargaretIU90
    MargaretIU90 14:27 29.Svibanj 2020.

    Želitе lеžегni seкs? Моjа mаcа vam jе nа rаspolaganju! Оvdje pгonađitе mоj ргofil s tеlеfоnskim brоjеm –– w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m