Voices
511 prikaza

Proslava 10. godišnjice programa SELECTIO HR Akademije

1/8
Marko Pelesk
Program SELECTIO HR Akademija kroz 8 modula obuhvaća najvažnije HR teme i pruža praktičan set kompetencija, informacija i alata potrebnih za osiguravanje izvršenja svih poslovnih aktivnosti

U četvrtak, 24. listopada 2019. godine, održana je proslava 10. godišnjice edukacijskog programa SELECTIO HR Akademije.

Ovom prilikom Voditeljica programa Tanja Prekodravac, Direktorica organizacijskog dizajna i razvoja, osvrnula se na doprinos kojeg je SELECTIO HR Akademija imala na razvoj HR-a i tvrtki u Hrvatskoj tijekom 10 godina provedbe programa, kao i na sve autore, predavače i sudionike programa. Do sada je SELECTIO HR Akademiju pohađalo preko 240 osoba iz više od 140 organizacija. Stečenim su znanjima i vještinama doprinijele razvoju HR procesa i na taj način pomogle ostvariti poslovne rezultate organizacija u kojima rade.

 | Author: Marko Pelesk Marko Pelesk

Program SELECTIO HR Akademija kroz 8 modula obuhvaća najvažnije HR teme i pruža praktičan set kompetencija, informacija i alata potrebnih za osiguravanje izvršenja svih poslovnih aktivnosti. Cilj i svrha SELECTIO HR Akademije jest pomagati tvrtkama da postanu zdravo okruženje za rad i razvoj, da postanu profitabilnije primjenjujući HR prakse te razvijati, osnaživati i educirati HR stručnjake i stručnjakinje u Hrvatskoj.

Uz druženje brojnih polaznika i predavača, na proslavi su dodijeljeni i nagradni voucheri za nove polaznike SELECTIO HR Akademije.

 | Author: Marko Pelesk Marko Pelesk

Svaki modul SELECTIO HR Akademije predstavlja zasebnu cjelinu koja uključuje preko 20 sati rada, kroz radionice, pripremne zadatke, grupni rad i individualne konzultacije. Cijeli program „SELECTIO HR Akademija” obuhvaća 160 sati nastave i praktičnog rada te 10 sati individualnih konzultacija kao podršku učenju i profesionalnom rastu.

12. generacija programa kreće u petak, 08. studenoga 2019. godine, a više informacija o samom programu i prijavama potražite na službenoj stranici SELECTIO HR Akademije ili preko e-maila edukacije@selectio.hr.

Program „SELECTIO HR Akademija“ podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao te portal EduCentar i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelji. Više o programu SELECTIO HR Akademije možete doznati na stranici programa www.selectio.hr/edukacije/selectio-hr-akademija/.

 • Avatar maks20022
  maks20022 19:17 07.Ožujak 2020.

  Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site

 • Avatar LisaGI97
  LisaGI97 18:56 07.Ožujak 2020.

  Tгаžitе ozbiljne оdnоse? Sаmo su se pгave samohгаne djеvojкe sргеmne za družеnje! –– KISSIA.CLUB

 • Avatar SharonAU96
  SharonAU96 18:16 07.Ožujak 2020.

  Mary, 22. bxes.xyz/d962097