Voices
327 prikaza

U Moskvi otvoren prvi lokal hrvatske franšize Surf’n’Fries

Andrija Čolak i Denis Polić, vlasnici franšize Surf'n'Fries
Goran Kovacic (PIXSELL)
Do kraja godine otvorit će još dva lokala na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, a kroz pet godina dodatnih 300 do 400 u Rusiji i Kazahstanu

Jedna od najuspješnijih i najbrže rastućih hrvatskih franšiza Surf’n’Fries, koju su prije sedam godina pokrenuli Riječani Andrija Čolak i Denis Polić, dočekala je i rusku premijeru.

Prvi prodajni pilot-objekt otvoren je na jednoj od mnogobrojnih željezničkih stanica u Moskvi s oskudnom ponudom hrane, a visokom frekvencijom potencijalnih kupaca, na što će se ovaj dvojac u budućnosti fokusirati, a do kraja godine otvaraju još dva lokala na moskovskom aerodromu Šeremetjevo.

– Uvijek smo pokušavali nešto drukčije i kreativnije, a Rusija je najveći potencijal od svih 16 zemalja u kojima smo dosad prisutni – objašnjava Andrija Čolak. Vlasnici brenda Surf’n’Fries nadaju se tako da će na ruskom i kazahstanskom tržištu, za koja su potpisali ugovor, u idućih pet godina otvoriti 300 do 400 objekata.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.