Europska proizvodnja tartufa smanjit će se između 78 i 100 posto i to u roku između 2071. i 2100. godine
Toplija, suša klima mogla bi značiti kraj za omiljenu, rijetku gljivu koja raste pod zemljom i zahvaljujući kojoj su stvoreni kulinarski izumi poput krumpirića u ulju od tartufa i punjena čokolada.
Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude.
Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima.
S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima,
ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
nebitno