Ekonomix
130 prikaza

Tele2 Hrvatska: Tražimo 70 novih zaposlenika

Malin Holmberg
Robert Anić (PIXSELL)
Predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska, o ulaganjima u mrežnu infrastrukturu, povećanju broja zaposlenika, razlozima minusa u prvom kvartalu i putu do ciljanih milijun korisnika

Tele2 u posljednjih je nekoliko dana pripremio niz iznenađenja. Najprije smo načuli da je dovršio prvu fazu nadogradnje svoje mrežne infrastrukture na Huaweijevu 3G opremu.

Usto, priča se da treći mobilni operater planira ove godine povećati broj zaposlenih za 50 posto. I onda je sredinom prošlog tjedna kompanija objavila da je nakon više od godine dana pozitivnog poslovanja prvo tromjesečje 2015. završila s gubitkom. Kako bismo doznali iz prve ruke o čemu je riječ, razgovarali smo s predsjednicom Uprave Tele2 Hrvatska Malin Holmberg.

Po broju zaposlenih nekoliko ste puta manji od dva glavna konkurenta. Je li točno da ćete povećati broj zaposlenih za 50 posto?

Kako prelazimo na novu mrežu, rastu potrebe na svim segmentima. Točno je da ćemo znatnio povećati broj zaposlenih. Tražimo 70 novih zaposlenika. Sad ih imamo 130 pa je to tehnički povećanje broja zaposlenih i veće od 50 posto.

Cijeli intervju pročitajte na poslovni.hr.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.