Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nije uopće bitno o kome se piše, može ti vjerovati i u leteće špageti čudovište, no dokazati to je druga stvar. Ja sam vjernik no puno toga me kopka...pazi, iz Isusovih vremena imaš židovske, grčke i rimske zapise o opskurnim ... prikaži još! ljudima i mesijama, a o čovjeku koji je dizao mrtve, čija je smrt izazavala potres, mrak u pola dana, deranje hramske zamvjese, mrtvi su taj dan hodali gradom...ništa. Tek pedesetak godina nakon Isusove smrti prvi zapis, i to od Židova koji je prigrlio Rim iz druge ruke
svatkom svoje. vijernik ili ne - osobna odluka
jedino mi nije jasno zasto bas ateisti nonstop imaju nesto za reci. pogotovo kad se tice krscanstva. ateiste nitko ne dira a oni stalno -> pa ovo / pa ono / pa to.
"Ako si vezan,nisi BEZ--VEZAN,,a ovdje poneki komentar i Bezvezan....a tko vjeruje,zašto da mu to uskratim?Ja osobno imam svoje mišljenje o teizmu,a ostali -- nek vjeruju koliko hoće.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
da je autor clanka pisao o muhamedu ,vjerujem da bi muhamed postojao
Samo muslimani ne govore da je Muhamed bio božji sin već samo poslanik tj. dobro obaviješten obični čovjek!
Nije uopće bitno o kome se piše, može ti vjerovati i u leteće špageti čudovište, no dokazati to je druga stvar. Ja sam vjernik no puno toga me kopka...pazi, iz Isusovih vremena imaš židovske, grčke i rimske zapise o opskurnim ... prikaži još! ljudima i mesijama, a o čovjeku koji je dizao mrtve, čija je smrt izazavala potres, mrak u pola dana, deranje hramske zamvjese, mrtvi su taj dan hodali gradom...ništa. Tek pedesetak godina nakon Isusove smrti prvi zapis, i to od Židova koji je prigrlio Rim iz druge ruke
ako nešto tvrdiš onda to moraš i dokazati inače je besmisao.
svatkom svoje. vijernik ili ne - osobna odluka jedino mi nije jasno zasto bas ateisti nonstop imaju nesto za reci. pogotovo kad se tice krscanstva. ateiste nitko ne dira a oni stalno -> pa ovo / pa ono / pa to.
Ovaj članak je sramota, sloboda vjere je zagaratirana, radije nam nešto o Islamu ispricaj
"Ako si vezan,nisi BEZ--VEZAN,,a ovdje poneki komentar i Bezvezan....a tko vjeruje,zašto da mu to uskratim?Ja osobno imam svoje mišljenje o teizmu,a ostali -- nek vjeruju koliko hoće.