Kultura
1228 prikaza

Basist Azre: Johnnyjeva mama nam je donosila kolače

Mišo Hrnjak
Boris Ščitar/ PIXSELL
U novom broju tjednika Express pročitajte odlomke iz Hrnjakove knjige u kojoj otkriva kako su izgledale prve Azrine probe, kako su izgledali njihovi večernji izlasci, što su radili kad nisu nastupali, te zašto nisu sanjali da će postići toliko uspjeh

Basist Azre Mišo Hrnjak u autobiografiji "Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu)" progovara kako je s Johnnyjem Štulićem stvarao rock scenu u bivšoj državi.

Hrnjak isprva nije želio svirati u Azri jer je istodobno nastupao s tri benda, ali Štulić mu je naredio. "Aj ne seri, dofuraj gitaru pa ćemo popričati", rekao mu je Štulić.

U knjizi otkriva i kako nije volio 'šminkerski Saloon', te kako im je Štulićeva majka nosila kolače, dok mu se otac stalno mrgodio.

U novom broju tjednika Express pročitajte odlomke iz Hrnjakove knjige u kojoj otkriva kako su izgledale prve Azrine probe, kako su izgledali njihovi večernji izlasci, što su radili kad nisu nastupali, te zašto nisu sanjali da će postići toliko uspjeh.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.