Kultura
239 prikaza

Na žalost nekih, evo zbog čega je 'Igra prijestolja' ušla u povijest TV-a

Igra prijestolja
HBO
Pirati vole 'Igru prijestolja', a to su dokazali brzinom i brojem skidanja posljednje epizode, koja je oborila dosadašnje rekorde

Tvrtka koja se bavi praćenjem downloada tj. piratstvom na internetu objavila je da je peta epizoda pete sezone ove hit serije skinuta 2.2 milijuna puta u 12 sati nakon što je serija prikazana. Prijašnji jednodnevni rekord držala je prva epizoda istoimene serije, koju je tijekom 24 sata skinulo 1.86 milijuna ljudi.

Čestitamo HBO, 'Igra prijestolja' je omiljena serija svih pirata diljem svijeta! A ovisno o kutu gledanja, to je ili impresivni pokazatelj koliko je serija popularna ili tužan prikaz krađe na internetu. 

Podsjećamo, prve četiri epizode nove sezone prethodno su 'procurile' na internetu malo prije početka premijere, te su ih skinuli milijuni ljudi.

Iako piratski podaci mogu frustrirati HBO, mreži ide sasvim dobro i čini se da ih ovo piratstvo baš i ne pogađa, pa čak napominju da je njihova nova streaming platforma HBO Now 'sjajno počela', iako stalno gledaju koji bi mogao biti njihov sljedeći korak i što novo mogu napraviti, piše Mic.

To isto pak, čini se, redovito rade i pirati.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.