Kultura
250 prikaza

Stigao novi trailer za Star Wars, a s njim i neočekivani gost

Ratovi zvijezda
Youtube
Trailer je premijerno prikazan na panel diskusiji tijekom 'Star Wars Celebrationa' u Anaheimmu u Kaliforniji

Harrion Ford nam na kraju dvominutnog 'teasera', stojeći uz svojeg dlakavog prijatelja Chewbaccu, želi dobrodošlicu u Ratove zvijezda, na opće oduševljenje svih obožavatelja. 

Trailer je premijerno prikazan na panel diskusiji tijekom 'Star Wars Celebrationa' u Anaheimmu u Kaliforniji, gdje su prisustvovali redatelj J.J. Abrams i producentica Kathleen Keendy, koji su raspravljali o mehanizmu koji se krije iza robota poput R2-D2 i pojavljivanju ljudskih filmskih zvijezda u filmu.

Prisutne su bile i starije generacije - Carrie Fisher i Mark Hamill, iako je usredotočenost bila primarno na zvijezdama nove generacije. Tako su John Boyega, Oscar Isaac i Daisy Ridley pokazali novi izgled svojih likova, iako nitko nije želio previše pričati o sadržaju filma.

Tijekom panela Abrams je rekao obožavateljima da su u 'Sila se budi' minimalno korišteni specijalni efekti jer su željeli postići što realističniji izgled, a sudeći po traileru, ta odluka se itekako isplati, piše Mic.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.