Life
3558 prikaza

10 uznemirujućih slučajeva modernog kanibalizma

Moderni kanibali
screenshot/youtube
Šokantne i istinite priče o ljudskom kanibalizmu otkrivaju detalje slučajeva koji su se dogodili u modernom dobu, a zgrozili su javnost

Bilo da je riječ o poremećenim ljudima koji su odlučili pojesti dio vlastitog tijela, poput japanskog kuhara Mao Sugiyame koji je za večeru poslužio vlastite genitalije do čovjeka koji je u maničnom napadaju nasrnuo na beskućnika kako bi mu pojeo lice, ovo su slučajevi modernog kanibalizma koji su zgrozili javnost.

Kanibalizam je kao pojava jedan od najdratijih i duboko ukorijenjenih tabua ljudskog društva, a čak i u slučajevima u kojima je konzumiranje ljudskog mesa u uvjetima gladi, ratova i katastrofa pri čemu je žrtva bila mrtva - uvijek je izazivao sablazan. Iako se u nekim plemenskim narodima kao običaj kanibalizam prakticirao dugo, moderni psiholozi povezuju težnju za isprobavanjem ljudskog mesa s teškim psihološkim poremećajima.

Pogledajte video sa šokantnim slučajevima kanibalizma iz moderne povijesti:

 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.