Life
60682 prikaza

Balkanska kraljica prostitucije: Moj je život živi užas...

Željka Rolović
1/2
screenshot/youtube
Sa sedam godina završila je u Domu za nezbrinutu djecu gdje je krala i tukla se sa svima

Željka Rolović više je puta uhićena zbog organiziranja elitne prostitucije u Crnoj Gori, a po jahtama na koje su dolazili njezini klijenti često viđeni gosti bili su i hrvatski sportaši i tv lica.  

Nakon što ju je policija uhitila zadnji put, u njezinom mobitelu pronađeni su brojevi telefona i mejlove najviših državnih dužnosnika i nekih od najbogatijih biznismena u regiji. Poznata kao Madam Željka ovih je dana ispričala šokantne detalje o svom turbulentnom životu, koju donosi srpski Newsweek.

"Imala sam deset godina kada je tata ubio majku i punicu, pa sebe. Tri metka u jednu, tri metka u drugu i jedan u sebe. Nekoliko mjeseci je to smišljao. Plakao je i dovodio bendove da mu pjevaju pjesmu "Jedan dan života", ispričala je Madam Željka (39).

Željka Rolović | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube
"Majka me rodila kada je imala 16 godina. Zatrudnila je s 15, mene rodila sa 16, mog brata Željka sa 17... Roditelji su mi se stalno svađali, pa mirili. Majka je radila kao čistačica u bolnici, a otac ju je puno volio. Ali, bio je bolesno ljubomoran, stalno je bio pijan i moju majku je to jako ljutilo. Kad bi čuli glazbu, znali smo da se tata vraća kući mrtav pijan. Stalno je nosio neke dinare, zvao muzikaše da pjevaju u kući. On bi sjedio i pio za stolom, a dva-tri čovjeka pored stola bi svirala dok on ne bi zaspao. Kada bi zaspao, ovi bi otišli", ispričala je Madam Željka. 

Dodala je kako joj je otac bio nasilan. Jednom je autom razvalio dio bolnice gdje je radila majka jer ju je tražio, a zbog tog je incidenta završio u zatvoru. Majku je, ispričala je Željka, "ponekad znao udariti".

Kako im roditelji skoro nikada nisu bili kod kuće Željka i njezin brat bili su zanemareni, konstantno na ulici, zbog čega su, kada su imali sedam i osam godina, završili u Domu za nezbrinutu djecu u Bijeloj kod Herceg Novog. 

Željka se i tu, kako kaže, snašla. Krala je tenisice, sendviče, hranu, za oca rakiju i viski... Ali je sudjelovala i u tučama, te radila brojne druge skandalozne stvari, nezamislive njezinim vršnjacima.

"Jednoj maloj sam stavila govno pored glave dok je spavala. Ta mala me mrzila... Joj, što smo sve radili", rekla je Željka koja je iz doma pobjegla s 14 godina. 

Nije znala da joj je umro djed

O tome koliko je Madam Željka bila zanemarena kao dijete, govori i to što je s mrtvim djedom dva dana provela sama u kući. Djed je umro od alkohola, a ona, koja je tada imala samo pet godina, nije shvatila da je djed preminuo. 

"Jedan dan se nije ustao iz kreveta. Brat i ja smo mislili da je zaspao. Dva dana smo skakali po njemu i vikali "Djede, probudi se!". Tek kad su stric i strina došli po nas smo shvatili da je mrtav." 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.