Life
43006 prikaza

Rad na jahtama: "Nabavljamo drogu, prostitutke..."

Ekipa na jahti
Thinkstock
Osoblje na lukusznim jahtama svakodnevno doživljavaju scene koje mnogi ne mogu niti zamisliti

Rad u posadi ili kao osoblje skupocjenih jahti za bogataše najčešće je odlično plaćen posao, ali sa strogim klauzulama o povjerljivosti, najčešće jer se na tim brodovima doista može svašta vidjeti. 

Ne radi se samo o serviranju kavijara i skupih koktela, naime jedan anoniman član posade na takvim plovilima otkriva kako je jedan od zadataka koji je trebao ispuniti bilo sakupljanje i pospremanje korištenih seks-pomagala, poput vibratora, bičeva, dilda..

"Dočekivali smo latvijske i ruske prostitutke, a obično ih se dovozilo do jahte u pristaništima u floti skupocjenih Mercedesa. Potom bi bogati klijenti odabrali tri žene za taj dan", rekao je jedan od kuhara na takvim jahtama koji je poželio biti anoniman zbog strogih uvjeta zapisanima u ugovoru o radu.

Nakon nekog vremena vas više nije ni briga, radite svoj posao i za to dobivate odličnu plaću, a da se na nešto pobunite, dobili bi otkaz i došao bi netko drugi, oni to ne bi prestali raditi.

Nije neuobičajeno načuti razne dogovore o prodaji ili nabavi droge, poput kokaina ili ecstasyja. Tablete Viagre se na tim brodovima žvaču kao bomboni, kaže Dan.

Na jahtama se ne ponašaju najgore njihovi vlasnici, već oni koji ih unajme na tjedan ili dva i za to plaćaju preko pola milijuna eura kako bi uživali u plovidbi na brodovima koji imaju bazene, kućna kina...

Sve vam se na tim jahtama svodi na "nabavimo droge, nabavimo prostitutke, zlostavljajmo posadu svojim zahtjevima", no unatoč svemu, ne mogu se požaliti jer sam samo prošlo ljeto zaradio preko 28 tisuća eura u napojnicama.

U Cannesu je najbolja zarada - prostitutke zarade i do 35 tisuća eura na noć

Tijekom uglednog filmskog festivala, najunosniji je posao rentanje jahti i svega što ide s tim - svjedoče upućeni. Svake godine, žene koje Francuzi nazivaju puttes de luxes (luksuzne prostitutke) koje obično obračunavaju minimalno 3500 za noć, za razliku od onih koje to čine na ulici za cijenu od oko 50 eura, debelo naplaćuju svoje usluge na jahtama koje unajmljuju biznismeni, a čiji su gosti i brojni slavni glumci te velikani iz tog svijeta. 

"Prostitutke se ističu u Cannesu. One su u kutu prostorije na zabavi, dobro odjevne i ne puše", rekao je filmski kritičar Roger Ebert

"Svi se veselimo festivalu, to je doba u godini u kojem najviše zarađujemo", rekla je prostitutka koja se naziva Daisy, a prezime je zatajila. Priznaje kako je puno natjecanja među djevojkama, konkurencije s istoka, ali prednost uvijek imaju domaće djevojke. Tijekom deset dana festivala, od 100 do 200 prostitutki se svakodnevno kreće po hotelima.

Djevojka se penje na jahtu nakon kupanja | Author: Thinkstock Thinkstock

Najljepše djevojke s najvišim cijenama ciljaju luskuzne hotele, za koje znaju da u njima odsjeda najbogatija klijentela, što su mahom Arapi.

"Kod njih možete naplatiti i do 35 tisuća eura za noć. Arapi su najvelikodušniji ljudi na svijetu, za njih je taj novac samo papir. Obožavaju odlazak na jahte, a žene biraju prije nego se otisnu na pučinu te samo dogovore kad će ih gumenjaci "dostaviti".

Svake godine je u zaljevu od 30 do 40 luksuznih jahti. Na svakoj od njih se nalazi barem deset djevojaka, obično modela, koje su gole ili polugole. Zabava se svodi na drogu, piće i seks s prekrasnim ženama. Cure čekaju svoje kuverte na kraju noći, to je tradicija koja tamo postoji već 60 godina. Neke od njih su i holivudske glumice B ili C kategorije, koje su lošim odlukama u karijeri pale u drugi plan. 

Kod predaje novca za usluge, klijenti stave dogovorenu svotu u omotnicu, a s vanjske strane napišu "dar". Tako da je zapravo riječ o darivanju, sa smiješkom otkriva jedna ruska prostitutka. 

Seks nije tako strašan, obično traje samo pet minuta

Osim zgodnih, slavnih i uglađenih muškaraca, ekskluzivne pratnje na jahtama, kako same sebe nazivaju, priznaju da ponekad spavaju i s muškarcima koje osobno smatraju krajnje odbojnima - starijima, debelima, s manjkom higijenskih navika. No, sve to nekako prežive i važno im je da "inkasiraju". 

"Da se razumijemo, tko bi uživao u takvom seksu. No, zarada od desetke tisuća eura na noć svakako ga čini ugodniji. Budimo realni, taj sami čin obično traje oko pet minuta. Malo stenješ, uzdišeš, previjaš se, kažeš mu kako je velik i tvrd, njemu to bude okidač i gotov je za pet minuta. Rijetko kada traje dulje od toga", prepričala je česta posjetiteljica jahti. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.