Life
656 prikaza

Ovo je najmoćnije tajno društvo za koje niste čuli, a planiraju vladati svijetom

PTTOW
Facebook
Sastanku koji se odvijao iza zatvorenih vrata prisustvovale su samo popularne zvijezde, predsjednici kompanija, izvršni direktori i mnogi drugi moćnici

"Plan to Take Over the World!", ili skraćeno PTTOW!, čini stotinjak bogatih, moćnih ljudi koji su se krajem listopada okupili u Tao restoranu na Manhattanu kako bi raspravljali o globalnoj dominaciji.

Sastanku koji se odvijao iza zatvorenih vrata prisustvovale su samo popularne zvijezde, predsjednici kompanija, izvršni direktori i mnogi drugi moćnici. 

PTTOW | Author: Facebook Facebook

Ovu skupinu okupio je još prije šest godina ambiciozni Roman Tsunder, koji je uspio privući čak i figure poput Dalaj Lame i Tonyja Hawka, ali i predsjednike Levi'sa, Vice Media, te starije predstavnike Red Bulla, Spotifyja, GoProa, Citibanka, American Expressa, Hersheyja i Tindera.

Tsunderov plan jest da otkrije kako preuzeti svijet, a pritom se nada da će mu pomoći poznati umjetnici i moćne tvrtke, jer računa da ako ujedine sve snage - ne mogu biti bezuspješni. 

"Ako me upitate kako će PTTOW! izgledati za deset godina, odat ću vam da ćemo biti odgovorni za stvaranje 10 najvažnijih kulturnih trenutaka u svijetu. Jer, samo jednom se živi, zar ne?!", objasnio je Tsunder.

Iako se o tom što točno radi ova organizacija ne zna puno, poznato je da su prije nekoliko mjeseci organizirali proslavu 80. rođendana za Dalaj Lamu, te da će sljedeće godine sudjelovati u organizaciji Olimpijskih igara, koje će se održavati u Rio de Janeiru. 

"Mi želimo raditi najveće stvari. Bilo da je riječ o pokušaju shvaćanja što se događa na Marsu ili o tome kako uvesti komercijalne svemirske letove, ili jednostavno kako možemo olakšati živote ljudi...", tvrdi Tsunder. 

PTTOW | Author: Facebook Facebook

Na jednom njihovom slavlju nije nedostajalo hrane i pića, kao ni modela prekrivenih tek bojom za tijelo, opisao je novinar Todd Van Luling. 

"Kad su svi zauzeli mjesta, slam pjesnik i posvuduša In-Q popeo se na pzornicu i zaderao se da ako se osjećamo živi, neka viknemo: 'Yeah!'. Svi smo morali ustati, ispružiti ruke i zabijati se jedni u druge, nakon čega su se svi članovi poslagali u redove za masažu i masirali smo se međusobno. Nakon toga smo sjeli i slušali smiješne pjesme poput 'Vrijednost je smiješna stvar' i 'Avokado toast'. Pred kraj je In-Q rekao 'Najvažnije stvari u životu su...', na što su okupljeni bogataši uzviknuli: 'Besplatne!'."

PTOWW! ovakva čudna okupljanja organizira više puta godišnje, kako bi članovi postigli nove dogovore i isplanirali buduće projekte, koje željno iščekujemo vidjeti, piše Huffington Post.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.