Life
27952 prikaza

Bogataši na Hvaru: Goli piju votku iz boca od pet litara

Hvar: Luda zabava, šampanjac i gole grudi obilježili Yacht week party u Carpe Diemu
1/10
Petar Glebov (PIXSELL)
U Dalmaciji je vrhunac party sezone, a jedan od žešćih tuluma je Yacht Week Croatia

Na Jadranu je trenutno špica party sezone i unatoč tomu što domaći negoduju zbog sve razuzdanijih partijanera koji, kako kažu, "samo loču i povraćaju" 24-dnevna zabava nema kraja. Tomu u prilog govore u fotografije sa Yacht Week partyja, zabave za one s malo dubljim džepom.

Njihova stanica u srijedu bio je Carpe Diem na Hvaru, kao i svake godine, a riječ je o sedmodnevnim tulumarenjima na moru i kopnu. U pravilu traju od subote do subote, voze u dvije rute na sedam lokacija, a partijaneri su skupljaju na pedesetak brodova. Nakon toga počinje "plutajući cirkus" za bogate strance, koji u najboljim danima samo na Hvaru, koja im je tek usputna stanica, u par sati potroše desetke tisuća eura na galone alkohola. 

Hvar: Luda zabava, šampanjac i gole grudi obilježili Yacht week party u Carpe Diemu | Author: Petar Glebov (PIXSELL) Petar Glebov (PIXSELL)
Votku piju iz boca od pet litara, a neviđene količine šampanjca koje ne popiju završe tako da se njime polijevaju.

Tjedan od 12. do 19. kolovoza je rasprodan, a kako stoji na njihovim stranicama, možete se staviti na listu čekanja, pa ako netko odustane vi ulijećete. No, uglavnom su to gosti iz inozemstva, Hrvata ima jako malo.

Svaki brod ima svog skipera i ako si putnici to žele (a većina ih to može) priuštiti, i svog kuhara ili hostesu koja će brod čistiti.

Tako počinje sedam dana non stop zabave. Gosti tih sedam dana samo piju, kupaju se i tulumare na otocima gdje se brod zaustavi. Gdje god se zaustave, unaprijed su za njih pripremljeni partyji na kojima ih čekaju DJ-evi i ogromne količine alkohola. Mamurluk se liječi na brodu i tako sedam dana u komadu.

Hvar: Luda zabava, šampanjac i gole grudi obilježili Yacht week party u Carpe Diemu | Author: Petar Glebov (PIXSELL) Petar Glebov (PIXSELL)
Ništa naravno ne prolazi bez dijeljenja fotografija na društvenim mrežama.

“Da. Mladi piju. Imaju novca. Razbacuju se njime. Prave se važni i živciraju lokalce i turiste koji traže mir. Mladi su, bogati i bez inhibicija”, piše reporter GQ-a koji se na Yacht Week uputio nakon što su ga fascinirale odlične fotografije s društvenih mreža. Hashtagovi #yachtweek #yachtweekcroatia “theyachtweek bilo na Instagramu ili Facebooku krcati su fotografijama dobrog provoda na plažama, u klubovima ili na otvorenom moru.

Organizatori ovih partyja su, kako navode mediji, samo prošle godine od ovoga zaradili čistih milijun dolara.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nazghulprime 11:07 11.Kolovoz 2017.

    Da divljaci.Koji ostavljaju pare za svoje divljanje.Ajmo onda lipo zatvorit sve i dovozit samo starce u busevima i imat umisto kafica i restorana sobe sa aparatima za disanje i reanimaciju na svakom kantunu.Aj molin vas ko da bi vi bili ... prikaži još! drugaciji da imate para kolko oni i odete van na odmor.A neznate da se to dogadja i sa lokalnom balavurdijon koja svaku subotu loce pa riga po gradovima parkovima i plazama.A stas to su dica naucit ce. Sramota.Nek se jebu nek hodaju gologuzi nek piju.sami placaju

  • Avatar Luna Lipa
    Sarkazam. 21:21 10.Kolovoz 2017.

    Ako je ovo nekom sexi, ima ozbiljnih problema.

  • nelson 15:01 10.Kolovoz 2017.

    ovo nisu turisti nego divljaci