Life
5225 prikaza

Carla Bruni: "Trump laže, nikad nismo bili u vezi"

Carla Bruni
1/7
Vincenzo Landi/Milestone Media/PIXSELL
Cijela situacija je bila vrlo mutna i naprosto nije postojala, a bila sam šokirana s tim što priča po medijima

Carla Bruni, sadašnja supruga Nicolasa Sarkozyja jedan je od dokaza kako Trump preferira strane ljepotice, a afera s Talijankom navodno se dogodila kad je ona bila mladi model te kada je navodno imala svojevrstan "kompleks tate", pa ju se često povezivalo sa starijim muškarcima - zbog Donalda je navodno ostavila Micka Jaggera.

Afera između nje i Donalda je pukla nakon što je Carla poprilično agresivno zahtijevala da on ostavi Marlu Maples zbog nje. To se i dogodilo, ali veza Carle i Donalda nije prerasla u ništa ozbiljnije.

 

Throwback to 1991 🌊 and a shooting for American Elle with my dear friend @gilles_bensimon - #mooddujour #tbt

Objavu dijeli Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Ili je to barem priča koju je Donald Trump plasirao u svjetske medije, stvarajući imidž neodoljivog plejboja kojem ljepotice ne mogu odoljeti.

No, što je prava istina? Napokon se oglasila i Carla Bruni.

Tiffany Trump Crna ovca Life Tko je Tiffany Trump i zašto jedina nije u Bijeloj kući?

- Čula sam te glasine 90-ih, a čujem ih i danas. To su gluposti - izjavila koje Carla naglašavajući kako je Trump izmislio cijeli priču, a prenosi Independent.

"Izmislio je sve"

U niti jednom razdoblju svog života nisam provodila vrijeme s Donaldom Trumpom, ističe. 

- Zapravo, cijela situacija je tako mutna i nikad nije postojala. Zbog toga me jako začudilo kad sam čitala te stvari u novinama - rekla je bivša talijansko-francuska manekenka Daily Beastu.

Cijela je priča dobila medijsku popularnost nakon objave razvoda Donalda i Marle u novinama.

Naslovnica New York Posta s Donaldom Trumpom | Author: Pinterest Pinterest

Na pitanje kako se osjeća sada kad su glasine o tome ponovno u medijima te su navodi o aferi među prvim stvarima koje izbacuje Google kad se upiše njeno ime u tražilicu, odlučno je odgovorila.

- To je američki Google, a ne francuski. Ljuti me jer je to ogromna laž. Na francuskom Googleu će vam izbaciti moje slike iz mladosti, posla, moje partnere. No ono što mi je drago je da nema puno toga o mojoj djeci. Uspjela sam ih zaštititi - kaže.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.