Life
395 prikaza

Centar Pariza u kockicama: Svi su se htjeli fotkati s našom zastavom

Navijači u Parizu
1/7
Luka Stanzl (PIXSELL)
Navijačka zastava na crveno-bijele kockice bila je najveća atrakcija u srcu francuske prijestolnice

Centar Pariza pretvorio se u crveno-bijele kockice nakon što su hrvatski navijači razvili zastavu s kockicama Karlovačkog dimenzije 31x13. Atraktivna zastava privukla je i veliki broj turista koji su pored nje pozirali i slikali se. 

Navijači u Parizu | Author: Luka Stanzl (PIXSELL) Luka Stanzl (PIXSELL)

"Ideja o navijačkoj zastavi pokrenuta je od strane vatrenih navijača, ujedno i zaposlenika kompanije HEINEKEN Hrvatska iz Odjela Trade Marketinga, te je s oduševljenjem prihvaćena i od strane njihovih kolega iz drugih odjela" - rekla je Ljudmila Bratko Gašpić iz Karlovačkog.

Nakon Karlovca, zastava je otputovala u Split i Zagreb, gdje su se na prepoznatljivim, kultnim gradskim lokacijama s njom fotografirali brojni navijači, ljubitelji Karlovačkog, zaposlenicikompanije pa čak i slučajni prolaznici.

"Navijačka zastava samo jedna od aktivnosti koju je za ljubitelje nogometa ove sezone pripremilo Karlovačko. Ugostiteljski objekti diljem Hrvatske pretvorit će se u već dobro poznati Karlovačko Korner, gdje će ljubitelji ovog sporta moći uživati u odličnoj nogometnoj atmosferi i navijanju uz vrhunsko pivo i navijačke nagrade", kaže Filib Rabuzin, group brand menadžer.

Navijači u Parizu | Author: Luka Stanzl (PIXSELL) Luka Stanzl (PIXSELL)

"Zastava se s navijačima vratila iz Francuske, i dalje njome planiramo bodriti naše igrače iz ostalih predivnih krajeva Lijepe naše. Tako će ovaj petak, 17. lipnja, zastava posjetiti i Osijek. Slavonci će se fotografirati sa zastavom i poslati poruku podrške našima", poručuju iz Karlovačkog.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.