Life
27485 prikaza

Melanijine fotke otkrivaju - ona je ptica u zlatnom kavezu!

Melania Trump
Joshua Roberts/REUTERS/PIXSELL
Spisateljica je pregledala više od 400 fotografija koje je uslikala supruga američkog predsjednika

Melania Trump je fascinantna, a možda najviše zato što se tako malo zna o njoj. Jedno pitanje koje je dominiralo svaku raspravu o prvoj dami SAD-a je zašto tako nevoljko odlazi iz luksuzne rezidencije u Trumpovom tornju. Zbog toga je spisateljica Kate Imbach pregledala objave na Twitteru supruge Donalda Trumpa kako bi pokušala otkriti zašto Melania odbija ići u Bijelu kuću.

Svoje zaključke objavila je u članku pod naslovom "Zatvorenica iz bajke: Fotografija iz perspektive Melanie Trump", ali Kate se nije fokusirala na ono što Melania piše već na fotografije koje objavljuje. "Primijetila sam da je između lipnja 2012. i lipnja 2015. godine objavile 470 fotografija koje je sama slikala. Pregledala sam ih kao da čine jednu cjelinu", piše Imbachova. 

Tijekom te tri godine je Melania objavila samo jednu fotografiju nje i supruga Donalda i samo pet fotografija sina Barrona s ocem. Imbachova je otkrila i da veliku većinu fotografija koje Melania objavljuje je slikala iza stakla, često u sigurnosti automobila s vozačem.

Predsjednikova supruga objavila je 74 fotografije s istog prozora luksuznog stana, objavila je još 57 fotografija i automobila te 57 fotografija s privatnog zrakoplova.

"Svi imamo tu neku tendenciju da ponavljamo iste motive u fotografijama. Sve te fotografije uslikala je osoba koja izbjegava obaveze prve dame kako bi tužila Daily Mail zbog štete koju su nanijeli njenom 'brendu' tako što su jednom ustvrdili da je bila dama za eskort, osoba koja ima petlju odbiti napustiti svoj stan, iako to odbijanje košta porezne obveznike 50 milijuna dolara godišnje, zbog toga te fotografije dobivaju jednu mračniju dimenziju. Izgledaju kao svjedoci promjene vremena usamljenika osuđenog na propast. Čak i ako se čitav njen svijet sruši, ona ne ide nikuda", piše Imbachova.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.