Life
7951 prikaza

"Hitler je doživio orgazam dok je gledao ubijanje Francuza"

Privatni album Eve Braun
C&T Auctions
Popularni psiholog o tome da je Führer od 1918. nadalje bio seksualno izopačeni serijski ubojica

Novoobjavljena knjiga u Njemačkoj tvrdi da je Adolf Hitler bio "seksualno zbunjeni ubojica", čija su ubojstva u službi nacističke države bila potaknuta izopačenim seksualnim nagonom. "Hitler 1 i Hitler 2. Seksualna ničija zemlja" Volkera Elisa Pilgrima, vrlo popularnog autora psihologa, obrađuje materijal iz arhiva kako bi opisao Führera kao pervertita koji je, između ostaloga, upražnjavao seks u kinima tijekom prikazivanja nasilnih scena.

Jedan od izvora iz knjige, piše Daily Mail, jest i glumica iz nacističkog doba Marianne Hoppe koju je Hitler duboko poštovao. Ispričala je da je jedne noći u berlinskom Hitlerovom uredu s Hitlerom gledala film "Pobunjenik" o austrijskom ustanku protiv Napoleona. Tijekom scene u kojoj Austrijanac baca gromadu s vrha planine na francuske vojnike, diva se prisjetila Hitlerove reakcije:

Nacistički liječnik Leonardo Conti pregledava djecu Hitlerova misija Life Ubijali su sve koji nisu bili 'savršeni' pa i djecu

"U tom trenutku Hitler se na neki način uzbudio, stao trljati svoja koljena jedno o drugo, dok su se gromade na filmu obrušavale na Francuze. Ne znam je li bio poremećen, ali imao je neku vrstu orgazma." "Poželjela sam otići tijekom filma, čovjek je bio jeziv." Pilgrim je u knjizi rekao da razvija "inicijalnu sumnju da je kod Hitlera postojala veza između seksualnosti i nasilja, preciznije, da je to kod njega izazivalo želju da prisiljava ljude na ubijanje".

"Međutim, kako je 'žudnja za ubojstvima' temeljna značajka serijskih ubojica, neizbježno se postavlja pitanje: Je li Hitler bio serijski ubojica "odlučujuća značajka serijskih ubojica, neizbježno se postavlja pitanje: Je li Hitler bio serijski ubojica koji je ubijao zbog užitka? Kako je U Holokaustu pobijeno šest milijuna ljudi, to Hitlera čini, kaže autor, najvećim serijskim ubojicom svih vremena. "Posebnost serijskog ubojstva je", piše on, "sporo, sofisticirano, vrlo okrutno uzimanje života."

"To je upravo ono što je Hitler prakticirao - samo uz pomoć svojih pomagača. Hitlerova seksualnost, vjerujem, dovela je tog diktatora u najkolosalnije uništavanje koje je čovjek ikada vidio." Pilgrim se protivi opisima Hitlerovih kroničara koji ga opisuju kao muškarca koji je imao normalne spolne odnose sa ženama, točnije s njegovom dugogodišnjom ljubavnicom i kratkotrajnom suprugom Evom Braun. On iznosi i dokaze o Hitlerovoj heteroseksualnoj apstinenciji.

Primjerice, Hitlerov bivši politički pratitelj Ernst Hanfstaengl skovao je pojam 'seksualna ničija zemlja' kroz koju je njegov prijatelj putovao. Vlasnik rezidencije u Berghofu kod Berchtesgadena, koji je redovito pregledavao posteljinu na kojoj bi Hitler i Eva proveli noć, pričao je nakon rata da nikada nije vidio ništa što bi ukazivalo da su imali tjelesni odnos. I sam Hitler je napisao neobičnu priznanje da je "nadvladao želju da fizički posjeduje ženu", uvijek vjerujući da je njemačka nacija njegova "prava mlada".

Pilgrim vjeruje da se određenog dana u ožujku 1935. u Hitlerovom apartmanu na trgu Prinzregentplatz između Hitlera i Eve Braun ipak dogodilo nešto seksualno, možda ne baš do kraja u smislu punog seksualnog odnosa. Nekoliko godina kasnije, 30. rujna 1938. godine, britanski premijer Neville Chamberlain bio je u posjetu i sjeo na taj kauč, što je Evu Braun potaknulo da napiše prijateljici: "Da je samo znao kakvu priču ima ovaj kauč!"

Ustaše i četnici Top News Priča o bratstvu ustaša i četnika iza legendarne slike

Pilgrim u vezi toga, međutim, zaključuju da se zbog dimenzija te sofe žena njene veličine nije mogla smjestiti na njoj na takav način. Zaključuje da se između njih"nešto" dogodilo i da je njihov seksualni život mirovao; da je ona pokazivala "latentne lezbijske tendencije", a da je on istodobno "živio svoj život serijskog ubojice". Pilgrim ima objašnjenje za ovu posebnu seksualnu prirodu diktatora.

Hitler se zapravo sastoji od dvije osobe: "Hitler 1" bio je neupadljiv i bezopasan i postojao je sve do 1918. A nakon što je Hitler ranjen bojnim plinom pri kraju Prvog svjetskog rata na zapadnom frontu, vojni psihijatri "slučajno su potaknuli Hitlerovu prethodno nefokusiranu narav serijskog ubojice." To je trebao biti "Hitler 2". Hitler je tada od šoka nakon trovanja plinom patio od sljepila, po svoj prilici psihosomatske prirode. A način kojim su liječnici tada liječili Hitlera, autor najavljuje iznijeti u sljedećoj knjizi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.