Life
714 prikaza

Internet se pita: Je li Vladimir Putin besmrtan?

Vladimir Putin kao vremenski putnik
Facebook
Internetom je počelo kolati nekoliko navodnih dokaza da je Putin besmrtni vremenski putnik

Internetom se proširila jedna fotografija koja prikazuje tri spojene fotografije iz različitih godina. Ono što je definitivno istina je ćinjenica da je ruski predsjednik Vladimir Putin na fotografiji iz 2015. godine, ali ono što će mnoge zbuniti su fotografije iz 1920. i 1941. godine, na kojima su prikazani ruski vojnici koji upravo nevjerojatno nalikuju Putinu.

Ljubitelji teorija zavjere automatski su zaključili da je Putin besmrtan, ili je u najmanju ruku mistični vremenski putnik koji očito služi Rusima već stoljećima.

"Osobe koje smatraju da je Putin zaista svemoćan i besmrtan, lansirale su priču da je njihov predsjednik mitsko biće koje boravi na našem planetu stotinama, ake ne i tisućama godina", tvrdi Disclose.tv.

Postoji još jedna suluda teorija koja povezuje Putina s transilvanijskim princom Vladom II iz 15. stoljeća, točnije, s grofom Drakulom.

"Je li Vladimir Putin na bilo koji način povezan s drugim poznatim Vladimirom, tj. Vladom Drakulom? Nekoliko fotografija koje su se proširile internetom pokazuju da je moguće da je ruski vođa živ već JAKO PUNO godina!", pišu ruske stranice od jučer.

S druge strane, Moskva tvrdi da je Putin rođen kao Vladimir Vladimirovič Putin 1952. godine u Sankt Paterburgu, iako mnogi smatraju da ni to nije istina, piše New York Post.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.