Life
8738 prikaza

Iscurile fotke iz pedofilskog legla za bogate i slavne

Jeffrey Epstein
1/6
REUTERS
Fotografije je medijima dala njegova osobna maserka koju je silovao nekoliko godina, a pobjegla je 2005.

U javnost su ovih dana stigle prve fotografije iz raskošne vile na Karibima u kojoj je Jeffrey Epstein, milijarder i pedofil koji se ubio u zatvoru, održavao orgije s mladim djevojkama.

Fotografije ekskluzivno donosi portal New York Post a na njima se vidi,kako su napisali, 'čudovište u svom brlogu'.

Na fotografijama su djevojke s kojima je provodio vrijeme u svom zloglasnom karipskom luksuznom skrovištu, a koje su lokalni stanovnici zvali 'Otok Pedofila'.

Jeffrey Epstein Jeffrey Epstein Top News Prijatelj svjetske elite: Djecu silio na seks sa starcima

Multimilijarder i optuženi pedofilom ležerno odjeven uživa na terasi, razgovara na telefon i uživa u masaži koju mu daje njegova mlada plavuša, pomoćnica Sarah Kellen.

Neki od snimka sadrže intimne prostorije – raskošni krevet pod baldahinom, presvučen u bijelu prekrivku, i sobu s još dva kreveta.

Na drugim fotografijama pruža se prekrasan pogled na privatni otok Little St. James, prepun palmi, a tu je na terasi i pet mladih djevojaka koje poziraju fotografu, ali su im za ovu priliku lica zamućena.

Jeffrey Epstein | Author: Screenshot/NY Post Screenshot/NY Post

To mjesto, glavno prebivalište Epsteina, lokalno stanovništvo nazivalo je i 'Otok orgija' jer je bila javna tajna da se tu organiziraju razulareni tulumi na koje je nastrani bogataš pozivao jetsetersko društvo.

Prije no što se ubio pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima u zatvoru, u kolovozu ove godine, Epstein je optužen da je mlade djevojke podvodio ili s njima imao seksualne odnose, a većinom je bila riječ o maloljetnicama.

Jeffrey Epstein Dan poslije Top News Objesio se: Teorije zavjera o smrti tajkuna i pedofila

Orgije su se obično odvijale upravo tu na Djevičanskim otocima a tu će ugostiti, kako se sumnja i princa Andrewa, sina britanske kraljice Elizabethe II i mlađeg brata princa Charlesa.

Princ Andrew prije desetak dana dao je veliki intervju BBC-u u kojem je uporno tvrdio da nije imao pojma o pedofilskim Epsteinovim sklonostima i da je kod njega boravio u kući samo kad bi u pitanju bio posao, a ne partyji. No pokopalo ga je svjedočanstvo Virginie Guiffre, djevojke koja je u Epsteinovoj organizaciji imala intimne odnose s princom Andrewom i detaljno opisala kad i gdje se to dogodilo.

Jeffrey Epstein | Author: Screenshot/NY Post Screenshot/NY Post

Iako je Andrew dao intervju BBC-u uvjeren da će se oprati pred javnošću, još se više zakopao i dva dana kasnije dvor je odlučio da se Andrew do daljnjeg povlači iz javnog života.

Njegov nastup na televiziji dogovorila je njegova starija kćer Beatrice, a kad je vidjela kako se situacija na ekranu razvijala, briznula je u plač.

Ghislaine Maxwell i Jeffrey Epstein Život u bijegu Top News Traži je cijeli svijet: Male curice dovodila pedofilima

Ove fotografije u javnost je dala bivša Epsteinova osobna maserka Chauntae Davies koja tvrdi kako je nemoguće da princ Andrew nije imao pojma što se tamo događa i što tamo radi njegov 'bolesni prijatelj'.

Rekla je da se Epstein često hvalio svojim dobrim vezama u britanskoj kraljevskoj obitelji da bi privukao pažnju svojih žrtvi.

"Nema šanse da, kako ste bili njegov prijatelj, niste znali što se događa iza četiri zida u njegovim vilama i stanovima", rekao je Davies.

Jeffrey Epstein | Author: Screenshot/NY Post Screenshot/NY Post

"Nije mi jasno kako bi mogli stalno gledati svog prijatelja svaku večer s drugom mladom djevojkom, a da nikad o tome ne povedete razgovor i da vam to ne bude čudno", kaže ona.

Rekla je da je za Epsteina počela raditi na preporuku Epsteinove bliske prijateljice, kćerke medijskog tajkuna Roberta Maxwella, Ghislaine Maxwell, koja je optužena da mu je nabavljala djevojke. Maxwell je sve to negirala i tvrdi da nije bilo nikakvog seksualnog zlostavljanja.

Jeffrey Epstein | Author: Screenshot/NY Post Screenshot/NY Post

Jedna od fotografija prikazuje Maxwellicu kako sjedi za mramornim stolom na terasi a uz nju je i Epstein.

Davies je rekla da je često putovala svijetom zato jer je Epstein imao brojne hirove, pa tako i da bude uz njega u privatnom zrakoplovu znakovitog imena - 'Lolita Express'.

Ghislaine Maxwell i Jeffrey Epstein | Author: Screenshot/Youtube Screenshot/Youtube
Silovao ju je nekoliko godina prije no što je uspjela pobjeći 2005. godine. Opisala ga je u nekoliko riječi.

"Dok je bio u javnosti bio je silno šarmantan, a iza zatvorenih vrata pretvarao bi se u čudovište".

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.