Life
371 prikaza

Kim Kardashian jednim tweetom uzrokovala manji diplomatski incident

Kim Kadashian
Kim Kardashian je poznatija po tome što priča o sebi nego što komentira svjetske događaje, a trebala bi se i vratiti tome

Amerikanci su preplavljeni vijestima o papi Franji i njegovim izjavama tijekom trenutačne posjete SAD-u. Kako bi išla u korak s ostalim sugrađanima i poznata je starleta i poslovna žena  - Kim Kardashian - imala potrebu barem na neki način komentirati papu, pa je na Twitteru objavila: 'Pope is dope'.

Iako je Kim željela reći da je papa super, ovaj izraz se koristi i kao sinonim za heroin, pa mnogi nisu blagonaklono doživjeli njezin tweet. Nažalost, među njiha je bio i argentinski showbizz novinski portal primiciasya.com. 

Tweet Kim K o papi | Author: Twitter/ Die Welt Twitter/ Die Welt

Oni su naime Kimin tweet preveli doslovno i svojim čitateljima objavili da je Kim papu prozvala drogom. Valjda zato što je religija opijum za mase. Ili tako nešto.

Bili su toliko osupnuti idejom da je Kim željela posramiti obožavanog papu da su odmah, kao križari, ustali u njegovu obranu i objavili tekst pod nazivom: 'Je li Kim Kardashian napala papu?'.

U tekstu su objavili da je Argentinac Franjo prvi neeuropski papa u više od 1.000 godina, te da ga je cvijeli svijet prihvatio kao 'dobricu' s progresivnim pogledom na to kako bi katolička crkva trebala funkcionirati u suvremenom svijetu, piše Independent.

No čak i netko poput pape može imati neprijatelje, pišu dalje Argentinci, prije nego otkriju da je papu ismijala američka zvijezda reality televizije.

Na kraju novinari postavljaju ozbiljno pitanje: "Što je Kim time htjela reći?", čime su samo dokazali da ponekad treba upotrijebiti google i pretražiti značenje pojma koji ima imati višestruko značenje. Prije nego napravite skandal od svega.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.