Life
3305 prikaza

Lezbijka otkriva muškarcima kad žena glumi, a kad ne

Seksi par
Thinkstock
Jedna lezbijka odlučila je podučiti muškarce kako da zadovolje ženu u krevetu

"Voljeli vi to ili ne, morate je ljubiti kao da uživate u tom". Dakle, ako ne znate kako joj pružiti čari oralnog seksa, ližite je kao da idete na malo zavojito cross-country skijanje. 

Kad je u pitanju ljubljenje, zapamtite da "vaš jezik nije uređaj za istraživanje površine Marsa. Ne trebate proučiti tako detaljno sve u ustima kao da morate još kući donijeti primjerke sline."

Ako ćemo se pak prebaciti na predmet želja mnogih muškaraca - grudi, znajte da će uvijek bolje proći lagano zadirkivanje nego čvrsti stisak.

A što se tiče vlažnosti rodnice, "izvadite prst i opipajte iznutra kolika je razina vlažnosti vaše dame... Ako nije dovoljno vlažna, a kaže vam da joj je do seksa, laže vam. Jednostavno niste učinili sve u svojoj moći da je pripremite ili joj nije do toga. Vagina nikad ne laže."

A ne laže ni Ali Adler, koja je isporučila ovaj naramak gore navedenih savjeta. U svojoj zabavnoj, ali i poučnoj novoj knjizi 'How To Fuck a Woman', spisateljica, scenaristica i lezbijska junakinja nudi nebrojene savjete za muškarce. A kako tvrdi, ima dovoljno iskustva iza sebe da zna o čemu piše. Jer sama zna što joj paše, a i zato što zna što odgovara njezinim partnericama.

No najvažniji savjet je, vjeruje Adler, da "Je*anje žene nema nikakve veze sa seksom".

Lezbijski par | Author: Thinkstock Thinkstock

Bit njezine knjige je naime da muškarci i žene imaju točno određene potrebe u krevetu. Heteroseksualne žene u prosjeku ne svršavaju toliko česti kao njihovi muški partneri, a istraživanja su pokazala da svega 25 posto žena može doživjeti orgazam zahvaljujući vaginalnoj penetraciji. S druge strane, 90 posto žena može svršiti od stimulacije klitorisa, a čak 35 posto žena izjavilo je ne dobiva dobru vrstu stimulacije.

Tu 'upada' Adler s lezbijskom perspektivom. "Dok sam se ja seksala sa sobom ili drugim curama, vi ste masturbirali brzinom koja je potpuno suprotna od one koja paše ženama. Znači, ja imam prednost, i vrijeme je da je podijelim."

Lezbijke znaju što žene vole

Čak je i znanost pokazala da lezbijke imaju puno veću šansu da će doživjeti orgazam od heteroseksualnih ili biseksualnih žena. Čini se da žene zaista najbolje razumiju, shvaćaji i poznaju druge žene.

Ono što muškarci mogu naučiti o ženskim potrebama jest da je poanta seksa u zbližavanju, ne samo emotivnom, nego i intelektualnom. Komunikacija je ključ 'uspješne seksualnosti', što znači da morate biti otvoreni i iskreni.

Adler detaljno opisuje i kako muškarci mogu s partnericama postići tu bliskost, od toga da žene mole za savjet preko toga da puno pričaju s njima (i to uživo). Jer znanost je dokazala da ako im pokažete poštovanje i slušate ih, doći ćete do vrlo dobrog seksa. Više istraživanja je potvrdilo da je veća šansa da će žena svršiti ako je u ozbiljnoj vezi nego ako se upusti u avanturu za jednu noć. 

"Određene sekusalne poze i navike, iskustvo koje imate s određenim partnerom i predanost mogu predvidjeti ženin orgazam i seksualni užitak", pisalo je u zaključku jednog istraživanja, prenosi Mic.

Mnogi misle da je činjenica da će netko staviti ženu na prvo mjesto, tj. pobrinuti se za njezin užitak dokaz velikodušnosti. Ali to uopće nije istina, kaže Adler. "Zadovoljavanje druge osobe je sebičan čin jer se nakon toga možete u potpunosti opustiti, budući da znate da je vaš 'posao' dovršen. Davanje je primanje. To je istina samo u jednom pogledu - što god pošaljete u svijet toliko ćete i primiti."

Adler napominje da uvijek možete naći partnera u čije zadovoljstvo nećete trebati uložiti nimalo truda. Ali dokle god to budete radili seks će biti samo seks, a tek kad uložite više u njega, mogao bi postati ljubav, kaže ona.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.