Life
47734 prikaza

Mračne tajne Miloševićevih: Bili su bolesni ljudi

Obitelj Milošević
screenshot/youtube
Kontroverzni Srbin progovorio je i o svojim nekadašnjim prijateljima, ali tek nakon njihove smrti

Jako dobro sam poznavao Miru Marković jer sam bio dobar prijatelj s njenim mužem Slobodanom Miloševićem. Zajedno sa Slobodanom sam studirao, bili smo po raznim akcijama zajedno. Doduše, on je na tim akcijama bio šef, a mi smo radili i kopali. Onda se mi postrojimo, a Sloba vrši smotru. Onda smo se mi, njegovi prijatelji, smijali. Bilo nam je smiješno to što on radi smotru. A on nam reče 'Samo se vi smijte. Bit ću ja jednog dana predsjednik države. Još tada je to rekao.

Ovo je u emisiji "A šta vi mislite" ispričao Miroslav Todorović, nekada dobar prijatelj Slobodana Miloševića. 

"Ja sam u to vrijeme radio u radničkom sveučilištu Đuro Salaj. I jednog dana me zove Sloba, on je u to vrijeme bio u kabinetu kod Branka Pešića. 'Ajde Todoroviću, vidi što ćemo s ovom mojom Mirom", rekao mi je Milošević. I ja nađem načina i primimo je."

B-2 Ratna priča Top News Srpske fantazije o rušenju američkog aviona u Hrvatskoj

U istoj emisiji Todorović  je dodao: "Otac Moma Marković nije priznao Miru Marković kao vlastitu kćer i ona je, prema Todorovićevim pričama, zbog toga vukla komplekse oko svog porijekla. Njena majka Vera Milošević je Miru rodila na fronti, a navodno je stradala u logoru Jajinci. Ako pitate u Požarevcu, reći će vam da su nju izvukli iz logora i da su je ubili komunisti. Mirina sudbina je jako teška kao i Slobina."

O samom Miloševiću govorio je ovako: "Slobi su se ubili i otac i majka. Išao sam na sahranu majke Stanislave, profesorice u Požarevcu. Miloševićev otac je završio bogoslovni fakultet. Radio je kao svećenik i kada se u jednom trenutku htio oženiti Stanislavu, vladika nije dopustio jer je ona bila komunistkinja. On je zbog toga skinuo halju i jedno vrijeme bio je profesor ruskog. Sloba i ja smo bili dobri prijatelji, ali sam govorio da i on i Mira bolesni ljudi i da Srbija s njima neće imati sreće."

Todorovićeve riječi treba uzimati s dozom opreza zato što je prije nekog vremena objavio knjigu Hohštapler o Josipu Brozu Titu gdje je naveo brojne, u najmanju ruku, kontroverzne detalje.

Jugoslavijom je vladao lažni Tito, pravi je išao u razred s Hitlerom, poginuo u Rusiji, a lažnog Tita su čuvali masoni, boljševici i Vatikan.

 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
 • centirion 06:14 07.Lipanj 2019.

  Koga briga za srbe?

 • Avatar kvasac40
  kvasac40 11:21 05.Lipanj 2019.

  Taj bolesnik je stvorio još većeg bolesnika.Krivoustoga.

 • omer 07:11 05.Lipanj 2019.

  I šta reći na ovo, srpska posla.