Life
827 prikaza

Muškarci ne žele da ovih pet stvari primijetite tijekom seksa

Ljubav
Thinkstock
Muškarci imaju svoje tajne za koje se nadaju da ih muškarci neće primijetiti

Njegov izraz lica tijekom orgazma

Ovo je glavni razlog zašto muškarci često vole zaroniti glavu u ženin vrat ili grudi kad imaju orgazam, jer im lice izgleda kao da su zagrizli limun, a to sigurno nije nešto što bi svi htjeli vidjeti.  

Činjenica da neko vrijeme nisu bili u teretani

Većina muškaraca uglavnom slobodno vrijeme provodi na piću s prijateljima ili gledaju televiziju i igraju igrice, pa nisu baš uvijek u formi.

Oni se jako, jako trude da ne svrše prerano

Ovo zapravo rade skoro pedeset posto vremena tijekom seksa, dok djevojke misle da stenju od zadovoljstva. Oni zapravo pokušavaju kontrolirati disanje i nerijetko misle na nešto drugo kako ne bi završili prije vremena.

Imaju problema dok vam otkopčavaju grudnjak 

Bez obzira na to koliko su grudnjaka u životu otkopčali, oni su za njih još uvijek velika prepreka. Stvari postaju dodatno napete ako se odluče to učiniti jednom rukom. 

Imaju svašta ispod kreveta 

Čim shvate da im djevojka dolazi u stan, sav krš kojeg imaju brže bolje strpaju ispod kreveta ili negdje drugdje u stanu gdje misle da djevojka tamo neće ni prilaziti.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.