Life
3193 prikaza

Najdeblja žena na svijetu nakon operacije smršavila 200 kilograma

Charity Pierce - najdeblja žena na svijetu
1/3
screenshot/youtube
Charity Pearce (40) imala je 352 kilograma, a doktore je preklinjala da joj ugrade želučanu premosnicu. Još treba smršavjeti 90 kilograma da bi postigla željenu i zdravu težinu

Morbidno pretila Chatiry Pierce u dobi od 39 godina bila je službeno najdeblja žena na svijetu - vaga je pokazivala preko 380kilograma.

Nakon što su joj liječnici rekli da joj je život ozbiljno ugrožen te je njena smrt pitanje dana ako nastavi ovako, Charity ih je preklinjala da joj ugrade želučanu premosnicu koja će joj pomoći da smršavi.
Jedan od velikih motiva za mršavljenje bilo joj je vjenčanje koje je planirala sa zaručnikom, a ideja toga ju je držala kroz strogu dijetu koju je morala proći kako bi liječnici uopće pristali napraviti joj operaciju.

Sa zaručnikom:

Charity Pierce - najdeblja žena na svijetu sa zaručnikom | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

Pogledajte video o njenom pokušaju mršavljenja:

Sada, dvije godine nakon toga, lakša je za punih 200 kilograma, prošla je nekoliko operacija uključujući one kojima su se uklanjale tvrdokorne masne naslage s njenih nogu, kao i operacija rezanja viška kože koja je sama po sebi težila 17 kilograma, piše Daily Mail.

Sa skoro 400 kilograma bila sam zarobljenik u vlastitom tijelu, no mršavljenje je bilo puno teže nego što bi ikad očekivala. Operacije su uzrokovale razne komplikacije, dobila sam infekcije celulita - rekla je Pierce.

Kaže kako treba smršavjeti još 90 kilograma kako bi imala zdravu težinu od isto toliko, a danas je najviše brine to što se njena kćer Charly hrani jednako kao ona nekoć, pa bi mogla imati istu sudbinu. 

Charity sada:

Charity Pierce - najdeblja žena na svijetu | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

Razlika je, složit ćete se, ogromna.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.