Life
1359 prikaza

Najluđe stvari koje smo kao djeca mislili o seksu

Djeca pričaju
Thinkstock
Odrasli otkrivaju najluđe stvari koje su kao djeca mislili o seksu i dokazuju da dječja mašta nema granica

BuzzFeed je zamolio svoje čitatelje da se prisjete što su mislili kako izgleda i funkcionira seks kad su bili djeca. Evo nekih od najzanimljivijih odgovora:

"Mislila sam da kad žena želi bebu ona mora napisati pismo i zapaliti ga. Onda bi duhovi više beba došli i ponjušili njezinu guzicu. Ona beba kojoj bi se najviše svidio miris bi postala njezinom."
madamaddie

"Kad sam bila klinka mislila sam da ako netko nakon što je piškio nije pustio vodu (a bio je suprotnog spola od vašega), onda biste, kad bi i vi išli piškiti, napravili bebu."
amandab164

"Mislila sam ste trudni u trenutku kad dobijete menstruaciju, a vama najbliži dečko je otac. Prvu menstruaciju sam dobila kad sam imala devet godina tijekom Disneyjevog crtića 'Zvonar crkve Notre Dame', pa sam vrištala cijelim putem kući jer sam mislila da sam ostala trudna s Quasimodom i da ću roditi ružnu bebu."
kaliamonetc.

"Ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali sve do moje 16 godine sam mislila da muške stidne dlake prekrivaju cijeli penis. Kao - cijeli penis!" 
Rebekah Hickson

"Obično kad bih vidjela dečke u vrećastim hlačama, mislila bi da imaju užasno dugačke penise i da im zato hlače vise tako nisko."
calista

Djeca pričaju | Author: Thinkstock Thinkstock

"Postojala je reklama za prezervative koji blješte u mraku, koja je tvrdila da vas oni čuvaju u spavaćoj sobi i brinu za vas... Sve o čemu sam ja mogla razmišljati bio je mali blještavi robot koji vam sjedi na podu spavaće sobe po noći."
Danielle Seminsky

"Do osme godine sam mislila da bebe izlaze iz guzice."
Stayce Tylicki

"Prilično dugo sam bio uvjeren da je gay seks kad se dvojica muškaraca samo mačuju s penisima. O da, koliko sam bio u krivu."
jakeolantern

"Mislila sam da muškarci rađaju dečke, a žene djevojčice."
Erinne Beachler

"U vrtiću mi je prijatelj rekao da je seks kad uzmeš malu igračku dinosaura i trljaš se njime po spolovilu. I ja sam mu povjerovala."
Britney Hose

"Mislila sam da je seks kad si partneri ljube guzice."
kimberleyb428486db6

"Mislila sam da su 'jaja' unutar penisa, umjesto da su dvije odvojene stvari."
amandalynnel

"Mislila sam da ako muškarac dodirne ženine grudi ona postaje trudna. Ono, automatski, u trenu kad bi ih on dodirnuo, u njoj bi počeo rasti fetus."
Theresa Murphy

"Mislio sam da izjava 'narast će ti penis' znači da će mi, kako budem stariji narasti više penisa. Ne možete ni zamisliti kako je na mojim crtežima izgledao moj djed."
kimberleyb428486db6

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.