Life
1797 prikaza

Nevjerojatno što ovaj poduzetnik prodaje Kinezima za 500 kuna

Aethaer
Aethaer
Engleski poduzetnik kaže da ovo nije lak posao te da zahtjeva puno pažnje i planiranja

Engleski poduzetnik zarađuje tisuće eura mjesečno prodajući zrak. Doslovno. 

Leo De Watts dobio je ideju za ovaj poslovni potez zbog loše kvalitete zraka u Kini. Odlučio je poduzeti nešto. Kupio je gomilu staklenki i počeo 'loviti' zrak, pakirati ga i prodavati u Kini. Staklenka svježeg engleskog zraka stoji oko 500 kuna, a De Watts tvrdi da je prodao oko 180 staklenki. 

De Wattsu pomaže i njegova obitelj koja zrak lovi pomoću posebno dizajniranih 'mrežica'. Kažu kako posebno paze da u staklenki ne bi završila trava ili kukac kako bi njihov premium proizvod 'održao određene standarde'.

Domišljati poduzetnik objašnjava i kako ovo nije lak posao jer se ponekad ustaju u zoru kako bi otišli na obalu i ondje "ulovili miris šume i mora". 

Staklenke pakiraju i šalju u Kinu, a kada se ona otvori, 'doživljaj' traje samo nekoliko sekundi. No, to ne sprječava Kineze da za njega izdvoje oko 500 kuna. 

Aethaer | Author: Aethaer Aethaer

De Watts opisuje engleski zrak kao 'Louis Vuitton ili Gucci' svježeg zraka, a naziv tvrke, Aethaer, dolazi od grčke riječi za svjež zrak.

Zaključio je kako je ovo luksuzan proizvod te da svi koji tvrde da je njegov cilj prevariti ljude i zaraditi moraju imati na umu da "se staklenke pune na livadama i plažama, a ne u garažama". 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.