Life
6370 prikaza

Nikad razjašnjena smrt lijepe pjevačice

Ksenija Pajčin
screenshot/youtube
Na prvi pogled živjela je idealnim životom, ali iza zatvorenih vrata krile su se mračne tajne

Ksenija Pajčin bila je na vrhu svijeta. Napoko je uspjela u samostalnoj karijeri kao pjevačica, hodala je sa zgodnim manekenom, ali blještavilo je bilo samo krinka. Iza zatvorenih vrata, imala je velikih problema. Od javnosti je to manje ili više uspješno skrivala sve dok je jednog dana u hodniku stana u beogradskom naselju Voždovac nije našla majka Ljubica. Njen dečko, Filip Kapisoda, ležao je u sobi usta punih krvi. Kraj njegovih nogu bio je pištolj.

Izbezumljena Ksenijina majka istrčala je na terasu i počela zapomagati: “Zašto se ovo meni dogodilo? Zašto mome djetetu?”. Prema neslužbenim informacijama srpskih novina Blic, Ksenija je na tjemenu imala dvije ozljede, vjerojatno od udarca. Pjevačica je navodno pokušala pobjeći od Filipa, no sustigao ju je u hodniku i pucao joj u glavu. Potom je stavio pištolj u usta i ubio se. 

"Povjerila mi se prije pet dana kako želi ostaviti Filipa, ali se bojala što bi joj mogao učiniti. Rekla mi je da trpi psihičku torturu i da ju je strah ne samo za sebe nego i za bebu. Slutila je da je trudna, ali mu to nije smjela reći", rekao je izvor blizak pjevačici novinarima Aloa.

Izvor dodaje da je Ksenija te nedjelje prvi put skupila hrabrosti i rekla Filipu da ga ostavlja. On je pobjesnio i nasrnuo na nju. Buku iz stana čuli su susjedi, koji su nazvali policiju. Filip se primirio i pristao iseliti se iz stana jer se nadao da će se ona predomisliti. Shvativši da misli ozbiljno, dan nakon velike svađe se vratio u njezin stan, ali se ona iz straha zaključala i nije ga htjela pustiti. Provalio je vrata i opet su se posvađali. Policija je i dan kasnije smirivala situaciju.

"Lud je, ali ga volim", povjerila se Ksenija nedugo prije smrti prijateljici Indiri Radić.

"Bila sam u šoku nakon što su mi prijatelji javili da ju je Filip ubio. Nisam mogla vjerovati", utučeno je nakon ubojstva rekla riječka mankenka Kristina Lumbar, koja je godinama dobro poznavala Kseniju Pajčin. 

"Neko vrijeme bila je u ljubavnoj vezi s mojim dobrim prijateljem. Bila je divna i vesela žena te jako lijepa", istaknula je tada Kristina. Ksenijine kolegice s estrade šokirale su se čuvši da je ubijena.

Ksenijin prijatelj Goran Stojićević Karamela za Blic je izjavio kako da mu je Filip u nekoliko navrata rekao da će se ubiti ako ga Ksenija ostavi, a posljednji puta bilo je dva dana prije smrti. Dodaje da je to bila velika ljubav te da se par namjeravao vjenčati, ali Kseniji je jako smetala Filipova ljubomora. Zbog toga ga je ostavila dva tjedna nakon što je on otputovao u Njemačku pa je Karamelu zvao dvadesetak puta moleći ga da nađe Kseniju.

Goran je Kseniju nagovorio da se pomiri s dečkom. Ona je rekla da voli Filipa, ali ne može više podnijeti njegovu ljubomoru no par se ipak pomirio. Potom je opet zvala Gorana. On je zatekao policiju i uplakanog Filipa koji ga je i tad molio da ih pomiri i govorio da će se ubiti, ali on ga nije shvatio ozbiljno. Svoju prijateljicu Goran je posljednji put vidio dan prije umorstva. Tada mu je rekla da joj je žao što je zvala policiju koja je, umjesto da zaštiti njenu privatnost, sve 'rastrubila' po gradu te da je sama sebi napravila probleme.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.