Life
12179 prikaza

Osvanule privatne Slobine fotke s majkom i bratom

Slobodan Milošević
1/6
Instagram
Miloševićeva majka se ubila vješanjem, a otac, puno prije nje si je presudio metkom iz pištolja

"Legende devedestih", grupa na društvenim mrežama koja redovito objavljuje uspomene iz devedesetih u kojima se fotografijama prisjećaju raznih likova iz tog perioda ovih su dana objavili cijelu galeriju srpskog diktatora Slobodana Miloševića.

Riječ je o fotografijama koje su očito iz njegove privatne arhive, iz mladosti na kojima se na dvije vidi sa suprugom Mirom, s majkom, te s majkom i bratom.

Ispod fotke na kojoj je sa svojoj majkom i bratom u komentaru piše kako su Slobo i brat odrasli s majkom jer su im se roditelji rano razveli. Njihovom ocu se nije svidjelo što ih majka odgaja u komunističkom duhu. 

Slobin otac je završio teologiju, ali nije bio svećenik već je radio kao nastavnik ruskog i srpskog jezika. Kada mu se učenik objesio jer mu je dao slabu ocjenu, nije mogao izdržati i ubio se iz pištolja. Pogrebu je prisustvovao samo Slobin brat Bora, jer je mlađi Milošević bio u to vrijeme na ekskurziji u Rusiji

Dan nakon očevog samoubojstva ubio im se i ujak, a kasnije i tetka jer joj je prethodno poginuo muž, a djeca su joj umrla. Na kraju se i Slobina majka i to vješanjem

Milošević nikad nije bio blizak s bratom, ali svejedno ga je, kad je postao predsjednik imenovao za srpskog ambasadora u Rusiji, koji mu je to vratio tako da je njegovoj supruzi Miri i sinu Marku pružio utočište u Moskvi nakon pada Slobinog režima.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.