Life
14062 prikaza

Ovako žive milijunaši koji su se obogatili na bitcoinu

Erik Finman
Instagram
Skupocjeni automobili, jahte i putovanja dio su njihove svakodnevnice koju ponosno dijele s brojnim obožavateljima

Oni su mladi, bogati i slavni milijunaši koji su svoje bogatstvo izgradili na kriptovalutama. Posljednjih godina tržište kriptovaluta pratili su usponi i padovi, ali i priče o bogatstvu kojeg su podjedinici zaradili na tržištu. Neki od njih su milijunaši, a neki su na putu da postanu. Oni su većinom muškarci koji u svom bogatstvu uživaju daleko od očiju javnosti. No postoje i oni koji svoj luksuzan život rado dijele s brojnim pratiteljima i obožavateljima na Instagramu, piše Business Insider.

Daniel Colosi prvi je put uložio u kriptovalute prošle godine. Na investiciji od 5000 dolara zaradio je 200.000 tijekom samo nekoliko mjeseci. 

 

Whether you think you can or you can’t, you’re right. . Over the last couple of weeks the universe has thrown about 10,000 hurdles at me. . It’s hard to stay positive all the time, especially when the universe tests you, but being able to step into the emotions that come with struggle and accepting it is hard, but I’ll keep moving forward one step at a time... that’s where greatness comes from. . You can’t change things that are out of your control, but you can control how you handle them. . Every challenge is making you wiser, stronger & more appreciative of everything you have and will have in the future. . Without failure and struggle you can’t develop the same level of appreciation, gratitude, fulfilment, compassion & humbleness as if it was all given to you on a silver platter. . Time to ride the roller coaster, re-access and move forward with smiles. . #Gratitude #Greatness #Appreciation #HardWork #Entrepreneurship #GratitudeForTheStuggles #Entrepreneurship #FailForward

A post shared by Daniel Colosi (@daniel_colosi) on

Želja mu je postati milijunaš a predviđa kako će to ostvariti do 2019. godine. 

Ovaj bivši građevinski radnik dio je novca već potrošio na putovanje svijetom, a planina živjeti na Tajlandu. 

Erik Finman 2011. godine uložio je u kriptovalute 1000 dolara koje mu je baka poklonila za 12 rođendan. Njegovo bogatstvo sada je vrijedno 4 milijuna dolara

 

My blankets are made out of hundreds. It's really the only way I can sleep.

A post shared by Erik Finman (@erikfinman) on

Dogovorio se sa svojim roditeljima ako zaradi prvi milijun do svoje 18 godine da neće morati ići na fakultet. Rečeno, učinjeno. Fakultet nije ni upisao a školovanje je napustio s 15 godina. Novac je uložio u pokretanje savjetodavne tvrtke Botangle.  

Eddy Zillan uložio je cijelu svoju ušteđevinu od 12.000 dolara u kriptovalute kada je imao 18 godina. Ušteđevinu je zaradio vodeći treninge tenisa. Samo tri godine nakon ulaganja imao je na računu milijun dolara

 

The canvas says it all🙌🏼

A post shared by Eddy Zillan (@eddy_zillan) on

Ovaj srednjoškolac pokrenuo je tvrtku Cryptocurrency Financial i sada druge savjetuje kako zaraditi na kriptovalutama. Na instagramu je poznat kao 'Vuk s Wall streeta'.

 

It was all once a dream.

A post shared by Eddy Zillan (@eddy_zillan) on

Cameron i Tyler Winklevoss, poznati blizanci koji su optužili Marka Zuckerberga da im je ukrao ideju za Facebook. Puno ranije nego su kriptovalute postale trend, oni su prepoznali njihove mogućnosti. Oni su tako među prvim milijarderima koji su se obogatili na kriptovalutama. 

No ne planiraju unovčiti svoju zaradu. Pokrenuli su i tržište digitalnih valuta Gemini gdje posjetitelji mogu zamijeniti kriptovalutu za tradicionalni novac.

 

#tbt Leaving the Playa

A post shared by Cameron Winklevoss (@winklevoss) on

Rowan Hill je napustio svoj posao u rudniku u Australiji s 26 godina i postao 'umirovljenik'. Jako bogat umirovljenik. 

 

#fedoralife 😂

A post shared by Rowan Hill (@rowan__hill) on

Često putuje i bavi se svojim hobijima. 

 

Can we go back to Friday pretty please haha @claffeyduck @pittendrigh1 @aamberh @ands24

A post shared by Rowan Hill (@rowan__hill) on

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.