Life
27896 prikaza

Ove scene seksa vide se samo na filmu

Basic Instinct 2
MGM
Puno je stvari na filmu koje mnogi žele prebaciti u svoju spavaću sobu, ali to je na kraju ipak rezervirano samo za filmsku industriju

Dok ste odrastali scene seksa u filmovima su sigurno jako puno utjecale na vaše misli i znanje o seksu. Međutim, onda ste odrasli i shvatili da seks u spavaćoj sobi i seks na filmu gotovo nemaju nikakve veze jedno s drugim. U čemu je razlika?

Žene nikad ne skidaju grudnjak

Ponekad producenti odluče da glumice ne skidaju grudnjaka tijekom vrućih scena jer ne žele da filmovi nose oznaku da je dozvoljen samo za starije od 18 i žele spriječiti da se film emitira u kasnim, neatraktivnim terminima. U stvarnom životu grudnjak rijetko ostaje netaknut tijekom seksualnog odnosa.

Žene doživljavaju orgazam čim ih muškarac dotakne

Hvala filmovima što uče muškarce širom svijeta da se orgazam događa onog trenutaka kad se oni skinu. Ili samo dotaknu ženu.

Hrpa stvari leti sa stola i s kuhinjskih površina

Zaista? Jeste li ikad pobacali i porazbijali suđe po podu samo zato da bi što prije ušli u seksualni čin? 

Muškarac okreće ženu kao da je laka kao pero

Možda u Hollywoodu, ali u stvarnom životu i pravom krevetu to ne ide baš tako.

Neprimjetno mijenjanje poza

Parovi na filmu lako mijenjaju poze. U jednom trenutku su u misionarskoj pozi, već u sljedećem ona je na njemu, a da pri tome jedva primjetimo kako su to izveli.

Svi se lako i lijepo svlače

Nikada vam se nije dogodilo da ne možete otkopčati šlic na haljini ili hlačama? Ili se skinete u sekundi iako je zima i na sebi imate hrpu odjeće? U filmovima, osim ako nisu 'slapstick' komedije, nijedan glumac nema takvih problema.

Svjetlo služi da se naglasi savršenost tijela

Čak i kada se scene seksa događaju tijekom dana, dok sunce obasjava sobu kroz otvoren prozor, ono služi samo da bi naglasile savršene strane tijela. U stvarnom životu toga nema.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.