Znanost
2345 prikaza

Ovo su najbolje vježbe za izdržljivost u seksu

Vježbanje
Thinkstock
Muškarci koji češće vježbaju imaju bolji i kvalitetniji seksualni život

Istraživanje objavljeno u Magazinu seksualne medicine, potvrdilo je nešto što smo pretpostavljali - muškarci koji češće vežbaju imaju bolji seksualni život. Istrenirani dečki imaju manje problema sa erekcijom i žene ih smatraju boljim ljubavnicima.

Najefikasniji su sklekovi, tvrde fitnes instruktori, jer jačaju mišiće trbuha, zadnjice, ruku i omogućavaju da se duže izdrže svi napori, pa i u seksu. 

Sjajna vježba je i 'imitiranje' vožnje bicikla, zato lezite na leđa, ruke stavite na kukove i pokrećite noge kao da okrećete pedale.

Za fleksibilnost u kukovima, oslonite dlanove i koljena na pod i savijajte nogu prema suprotnom ramenu, a zatim je vratite unatrag. Da bol u leđima ne bi kvarila doživljaj, dižite utege - krenite od lakših, pa kasnije na teže.

Klasični trbušnjaci su u redu, ali trbušnjake ćete više ojačati izdržajem. Dlanove i vrhove prstiju stopala spustite na pod, kukovi neka budu što niže i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi. 

Zatim težinu prebacite na jednu ruku i okrenite se na stranu, a drugu ruku podignite u vis. Ako vježbe radite svakodnevno, nakon mjesec dana bit ćete bolji ljubavnik, tvrde fitnes treneri.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.