Life
1878 prikaza

Ovi su muškarci pravi ulov - 3 najbolja znaka horoskopa za muževe

Mladenci se grle nakon obreda vjenčanja
Thinkstock
Pripadnici zračnih znakova su liberalniji i češće izbivaju, zemljani su praktični i kritični, vatreni znaju pokazivati ljubomoru, a vodeni mogu biti pasivniji muževi

Iako nije pravilo, velike su šansa da će pripadnici ova tri horoskopska znaka učiniti svoju suprugu sretnom:

Lav

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahtijeva puno pažnje, a daje li mu se on može biti najbolji suprug na svijetu. On mora znati da je suprugi prioritet tako da mu ona dokazuje koliko ga voli i želi. Kao partner nije rigorozan i podosta je empatičan, a obično s njim stvari ostaju onakvima cijeli život kako ih već na samom početku postavite. Zapravo je pravo dijete koje se voli zabavljati, pa želi ženu koja u sebi ima dozu sponatanosti i zaigranosti.

Riba

Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga - sposoban je posvetiti se ženi koju voli i dati joj svu ljubav svijeta ne strahujući ugrožava li to njegovu muškost i čini li ga "papkom". Rado provodi vrijeme s obitelji, a jedan je od onih za koje je najmanje vjerojatno da će prevariti. Ipak, jednak angažman traži i s druge strane - želi ženu koja mu zna pokazati koliko joj je stalo u svakodnevnom životu. Svađe ne trpi i vrlo je miroljubivo nastrojen, a ako ga nešto muči najčešće skuplja frustracije dok ne "pukne".

Bik

Pripadnik ovog znaka se obično ženi tek nakon što ima sve preduvjete - posao, određene godine, rješeno stambeno pitanje, a zasnivanje obitelji ga može prije natjerati u brak. On je odan suprug posvećen obitelji, a obično je nježan i dobroćudne naravi. Nije baš angažiran u kućanskim poslovima, no to nadoknađuje napornim radom na poslu. Traži ženu s visokim libidom, jer je vrlo strastven. U braku se često udeblja, pa ga treba poticati na kretanje i dijetu. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar una1
    una1 13:44 26.Svibanj 2016.

    O.K: što je s škorpionima???