Life
538 prikaza

Pozivali su ga da se druži s djecom, a nisu znali da je osuđeni pedofil

Kriminalci
Thinkstock
Erotski fotograf i ljubitelj "Ratova zvijezda" obilazio je škole i centre za djecu, a nitko nije znao za njegove skrivene namjere

Obožavatelj "Ratova zvijezda" odijevao se kao stormtrooper kako bi obilazio škole i različite događaje za djecu, iako je naknadno otkriveno da je riječ o osuđenom pedofilu.

43-godišnji Simon Tainton posjećivao je dječje skupine, škole i centre za djecu kao dio 51. legije - skupine koju čini 7000 obožavatelja "Ratova zvijezda", koji se odijevaju kao njihovi omiljeni likovi i obilaze različita dječja okupljanja diljem Velike Britanije.

No ovih dana je u javnost procurio podatak da je Tainton 2006. godinu dana proveo u zatvoru, nakon što je na njegovom računalo pronađeno 15.000 pornografskih materijala pedofilskog sadržaja, uključujući i snimke zlostavljanja beba.

Unatoč presudi, Tainton je nastavio raditi u dobrotvornim organizacijama za djecu. 

Članovi 51. legije su ga odlučili izbaciti iz skupine, a njihov vođa - glumac Gary Hailes - izjavio je da nemaju drugu opciju nego da ga istog trenutka izbace, te je dodao da nisu znali ništa o njegovoj prošlosti kad im se pridružio, piše Daily Mail.

Tainton je uz to i erotski fotograf koji fotografira gole žene na krevetima, da bi zatim fotografije prodavao za 50-ak funti.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.