Life
7732 prikaza

Bin Laden džihadistima govorio kad mogu masturbirati

Osama bin Laden
DPA/PIXSELL
Vođa Al-Quaide dao je blagoslov za olakšanje kroz masturbaciju, vodeći računa o "nedostatku žena"

U pismu koje je napisao u svom bivšem skrovištu u Abbottabadu, osnivač Al-Qaide Osama bin Laden dao je moralno i vjersko dopuštenje svojim džihadistima da se olakšaju. Naime, u raciji koja je uslijedila nakon otkrića bin Ladenova skloništa pronađeno je njegovo pismo koje je pustila u javnost američki Ured direktora nacionalne obavještenosti.

Bivši je vođa u njemu napisao:

"Još jedna posebna i vrlo tajna stvar... tiče se braće koji imaju problem sa svojim nemilostivim celibatom i nedostatkom dostupnosti žena za njih u uvjetima koji su im nametnuti. Molimo se Bogu za milost.

... Bog se ne srami istine. Kako mi to vidimo, nemamo primjedbi u odobravanju toga da braća, u takvim uvjetima, masturbiraju, budući da smo u ekstremnim uvjetima.

Preci su to odobrili za dobrobit zajednice. Savjetovali su mladićima da u doba osvajanja to rade. Također, to je propisano i zakonima kad je potrebno, a nema sumnje kako su naša braća u stanju ekstremne potrebe."

Pismo je napisano u prosincu 2010, samo pet mjeseci prije nego je Osama ubijen od strane američkih snaga. Ono je naslovljeno na Abu Muhammada, bivšeg vođe ISIL-a koji je ubijen u američkom zračnom napadu u kolovozu prošle godine.

Bin Ladenov savjet o samozadovoljavanju ne začuđuje, budući da su američki obavještajci u njegovom skloništu pronašli veliku kolekciju pornografije, što dokazuje kako je i sam prakticirao takvu vrstu "olakšavanja".

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.