Life
460 prikaza

Pogledajte najavu za film o Cristianu Ronaldu - mogao bi biti odličan

Trailer za film o Cristianu Ronaldu
Youtube
Fanovi će dobiti film koji, čini se, neće poslužiti samo zato da bi se još više pokazala Ronaldova grandioznost

Kada je prije nekih godinu dana objavljeno da je Cristiano Ronaldo pristao da se snimi dokumentarac o njegovom životu, u trenutku kada ima tek trideset godina, mnogima je pao mrak na oči.

Nije tajna da Ronaldo ima reputaciju arogantnog, narcističkog "mistera nogometa", iako se ne može poreći da uistinu je najbolji nogometaš današnjice, ali ideja da se o 30-godišnjaku snimi dokumentarac o njegovom životu, pa makar on bio Ronaldo, prije godinu dana zvučala je smiješno.

No, Universal je u ponedjeljak objavio prvi službeni trailer za film i čini se da će dokumentarac biti daleko od vatrometa taštine. Fanovi će, čini se, dobiti sjajan dokumentarac koji neće poslužiti samo zato da se još više pokaže Ronaldova grandioznost, već ljudska priča o nogometašu kojeg je majka kada je imao 12 godina iz malog, pospanog gradića Funchala poslala u Lisabon kako bi pokušao ostvariti svoje snove.

"Stvoren sam da budem najbolji", kaže Ronaldo u filmu, koji u kina stiže 9. listopada.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.