Life
210 prikaza

Pokažite penis u 'Igri prijestolja' i zaradite 900 funti

Igra prijestolja
Grgo Jelavic (PIXSELL)
Ako ste glumac koji traga za ulogom koja bi vam mogla pokrenuti karijeru, moglo bi vam biti žao što ste ovo propustili

Svi glumci sanjaju o velikoj karijeri koja bi započela upečatljivom ulogom na malim ekranima. A što bi vam moglo više pomoći nego da u životopisu napišete da ste se pojavili u jednoj od najpopularnijih serija, 'Igri prijestolja'?! Ili da se pojavio bar dio vas.

Naime sigurno su mnogi propustili, ali prošle godine je ekipa zadužena za statiste u ovoj seriji hitno tražila muškarca koji je morao doputovati u Hrvatsku kako bi snimio jednu malu, ali upečatljivu scenu, piše Mandatory.

Muškarac je trebao biti bijelac, star između 25 i 50 godina, te je morao pokazati spolovilo, uz riječi: "I'm a Lannister! Suck me off!".

U službenom dopisu u kojem se tražio takav statist stajalo je da se radi o sceni s puno ljudi, te traženi statist ne bi stajao sam nego bi uz njega bio još jedan obnažen muškarac (zbog čega mu je valjda trebalo biti lakše).

Glumac bez 'genitalnih abnormalnosti ili piercinga, sa stidnim dlakama', mogao je ovom prilikom zaraditi 900 funti, uz to što bi mu bili plaćeni putni troškovi, probe i boravak. Vjerojatno vam je sad žao što ovo niste prije pročitali.

Game of thrones potraga za penisom | Author: mandatory.com mandatory.com
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.