Life
412 prikaza

Prije pada ruskog zrakoplova snimljeni čudni zvukovi u pilotskoj kabini

Pad ruskog zrakoplova u Egiptu
Reuters
Američki su mediji objavili da je na satelitskim snimkama, u otprilike isto vrijeme, zabilježen toplinski bljesak, no za sada nema dokaza koji bi išli u prilog teoriji da je zrakoplov srušen raketom

Crna kutija ruskog putničkog zrakoplova koji se u subotu srušio na Sinaju u Egiptu, zabilježila je prije samog pada neuobičajene zvukove u pilotskoj kabini, izvijestila je u utorak ruska novinska agencija Interfax.

"Prije nestanka zrakoplova s radarskih ekrana zabilježeni su zvukovi, što nije uobičajeno tijekom normalnih letova", prenosi agencija izvor blizak istražiteljima u Kairu. Prije tih zvukova, dodaje izvor, vodila se normalna konverzacija između pilota i kontrole leta i ništa nije upućivalo na odstupanja i nepravilnosti glede tijeka leta.

Američki su mediji objavili da je na satelitskim snimkama, u otprilike isto vrijeme, zabilježen toplinski bljesak, no za sada nema dokaza koji bi išli u prilog teoriji da je zrakoplov srušen raketom.

U subotu rano ujutro u padu Airbusa ruske aviokompanije Kogalimavija, čiji zrakoplovi lete pod nazivom Metrojet, poginulo je svih 224 putnika i članova posade. Radi se o turistima koji su se iz egipatskog ljetovališta Šarm el-Šeika vraćali u Sankt Peterburg. Još uvijek nisu pronađena sva tijela žrtava.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.