Life
219 prikaza

Riječki HNK zove šefa HDZ-a: Karamarko, dođite na seks!

Poruka Tomislavu Karamarku na pročelju HNK-a "Karamarko dođite na SEX!"
1/3
Goran Kovacic (PIXSELL)
Riječki HNK šefa oporbe nije prozvao slučajno već je to njihov odogovor na optužbe Tomislava Karamarka koje je izrekao na programskom skupu HDZ-a u nedjelju

Sex, sex, sex, Karamarko, dođite na seks! Poziv je to koji je u utorak osvanuo na pročelju zgrade HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci.

HNK je na taj način odlučio pozvati šefa HDZ-a na premijeru suvremeno-baletne predstave Balázsa Baranyaia naslovljena SEX čija će premijera biti u petak  16. listopada 2015. u 19:30 sati.

Riječki HNK šefa oporbe nije prozvao slučajno već je to njihov odogovor na optužbe Tomislava Karamarka koje je izrekao na programskom skupu HDZ-a u nedjelju.

Karamarko je u Rijeci kazao da to kazalište 'u posljednje vrijeme svojim programom nije ni hrvatsko ni narodno', već je postalo prostor nove kulturne okupacije i izrugivanja hrvatskoj kulturi i narodu te je dodao kako će se to uskoro promijeniti. 

Riječki HNK zbog toga je i na svom Twitteru napisao kako je Tomislav Karamarko postao novi glasnogovornik Zajca.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.