Life
1161 prikaza

Seks na javnom mjestu – kako da vas ne uhvate

Zaljubljen par
Thinkstock
Tajna održavanja dugoročne strasti među partnerima je u sposobnosti da jedan drugome priređujete seksualna iznenađenja koja će konstantno održavati vaš ljubavni život užarenim

Svakom paru povremeno treba malo uzbuđenja izvan spavaće sobe. Na ulici, na brzaka nešto je čemu malo koji muškarac, ali i žena mogu odoljeti. Donosimo vam nekoliko savjeta kako možete imati seksualni odnos, a da vas ne uhvate ili uhite zbog nedoličnog ponašanja.

Tajna održavanja dugoročne strasti među partnerima je u sposobnosti da jedan drugome priređujete seksualna iznenađenja koja će konstantno održavati vaš ljubavni život užarenim.

Seks izvan spavaće sobe jedno od najboljih iznenađenja. Iako seks na haubi vašeg automobila može izgledati prostački i neromantično, naročito kad imate veliki, udoban krevet kod kuće, u kojem se možete valjati do mile volje, ključna stvar je u faktoru iznenađenja koji razbuktava strast među ljubavnicima u sekundi.

Stojeće poze su najbolji odabir za 'visoko rizični' seks na otvorenom kad se trebate brzo izvući iz neugodne situacije i pobjeći glavom bez obzira s 'mjesta zločina'. 

Najbolje je da stanete leđima okrenuti ka vašem partneru, malo povijenog tijela naprijed, jednom nogom podignutom ili oslonjenom na najbližu moguću podlogu. 

Ukoliko tako nešto ne postoji, vaš partner bi vam mogao pomoći u pridržavanju jedne noge svojom slobodnom rukom, dok se drugom oslanja na zid ili koju već prikladnu podlogu.

Dok ne penetrira u vas, tom drugom rukom može stimulirati vaš vaginalni zid i klitoris s prednje strane. On možda ne bi trebao skidati hlače do kraja, za slučaj da morate bježati.

Obratite pažnju na postavljene sigurnosne kamere po ulicama i zgradama, da ne biste osvanuli negdje ne internetu i postali viralna zabava za mase. 

Seks usred prirode je zabavan i atraktivan jer ne morate da razmišljati o udobnosti. Livade, žive ograde, grmići i šumarci mogu biti nevjerojatno uzbudljive lokacije ali nisu za pretjerano stidljive osobe. 

Ako ste zabrinuti zbog toga što ste izloženi javnosti, potrudite se i pronađite neku kolibicu, štalu ili nešto slično što će vas zaštiti od mogući pogleda.

Pažljivo birajte vreme za seks izvan kuće. Pričekajte vikend kad budete u mogućnosti odspavati popodne da biste oboje bili u punoj snazi usred noći kad se zov vaše seksualne prirode javi.

Ili iskoristite priliku kad se vraćate iz kina ili kazališta.

Imajte na umu da su rana jutra odlična za seksualne urbane ispade jer su ulice tada puste, ali zato izbjegavajte sela, jer se za razliku od ekipe u gradu poljoprivrednici dižu u cik zore. Između tri i sedam ujutro izbjegavajte seoske puteve. 

  • Avatar una1
    una1 19:04 09.Veljača 2016.

    Najbolje mjesto je djedov štagalj pun sijena,kakvi putevi:- )))