Life
1786 prikaza

Serijski ubojica priznao da je silovao i ubio barem 30 djece

Muškarac u lisicama
Thinkstock
Mladić koji je nedavno uhićen zbog silovanja i ubojstva šestogodišnjakinje navodno je počinio još 30 istovjetnih zločina

23-godišnji Ravinder uhićen je prošlog tjedna nakon što je otkriveno tijelo šestogodišnje djevojčice u napuštenoj zgradi, nedaleko njezinog doma. Od uhićenja priznao je da je počinio još nekoliko desetaka seksualnih zlostavljanja i ubojstava, opisujući policiji detaljno vrijeme i mjesto svakog zločina.

Čitav Delhi je u šoku, jer ne mogu vjerovati da je jedna osoba bila u stanju počiniti tolike zločine.

Za to vrijeme Ravinder je novinarima opisao svoj posljednji zločin. Naime oko 6:30 sati ujutro opazio je djevojčicu kako ide u polje (na wc). Dao joj je 10 rupija kako bi s njim otišla do obližnje napuštene zgrade u kojoj ju je napao. Kad je počela vrištati dao joj je još 10 rupija, no ona nije prestajala s vriskom.

Nakon toga ju je zadavio i silovao. Te mirno napustio zgradu, ostavljajući tijelo djevojčice na podu.

Ovaj samoprozvani silovatelj i ubojica priznao je da ubio i silovao oko 30 djece tijekom posljednjih sedam godina.

Prošle godine uhićen je zbog sličnog zločina. Bio je optužen zbog silovanja šestogodišnjeg dječaka kojem je nakon toga prerezao grlo. Proveo je godinu dana u zatvoru, ali je prije dva mjeseca pušten na slobodu jer ga dječak, koji je, čudom, preživio napad, nije mogao identificirati.

Kao dr. Jekyll i gospodin Hyde

Preko dana bi mladić radio, pomažući u istovarima kamiona, dok bi po noći, pijan i pod utjecajem droga, izlazio na ulice u potrazi za djecom. "Ako bi plakali, ubio bi ih", priznaje danas, a teško da je itko, kamoli ne dijete, bilo mirno tijekom napada.

Većinom je tražio djecu iz siromašnih obitelji, poput njegove, koja bi spavala na ulici. Ili djecu građevinskih radnika koja su često bila prepuštena sama sebi jer su im roditelji previše radili.

Priznao je da bi obično dan nakon zločina imao grižnju savjesti. "Pomislio bi kako je to što sam učinio bilo loše i da moram prestati. Ali onda bi se ponovno napio i izgubio kontrolu."

Policija je u šoku nakon otkrića ovog 'psihopata', a od oko 30 slučajeva koje je Ravinder priznao, policija je dosad uspjela potvrditi da se više od njih deset zaista i dogodilo. On sam kad pripovijeda o svojim zločinima djeluje kao da govori napamet naučen tekst. Možda ga je tek ponovio previše posljednjih dana, no možda i nije tako.

Naime, od dana njegovog uhićenja događale su se čudne stvari. Prvotno je priznao da je bio umiješan u 15 ubojstava, da bi ta brojka sad narasla na 30. Neki lokakni mediji tvrde da bi se moglo pokazati da je odgovoran za čak 40 do 100 ubojstava.

Drugi tvrde da je riječ o psihički bolesnom muškarcu, pa je policija odlučila potražiti pomoć psihologa i psihijatara, dok njegovi roditelji tvrde da je sve - namješteno.

Je li sve tako čisto?

Ravinderov otac Brahmanand, vodoinstalater, i majka Manju, koja radi kao sluškinja, inzistiraju na tome da su njihovom sinu 'smjestili' utjecajni, bogati ljudi. Oni također kažu da njihov sin svakog dana priznaje nove zločine zato što ga policija tuče.

"Otišao sam ga vidjeti dva dana nakon što je zatvoren. Rekao mi je da će reći sve što policija želi, jer ako ne prizna da je odgovoran za te zločine da ga tuku i muče. Mislim da je izgubio zdrav razum od tolikog mučenja", izjavio je gospodin Brahmanand, sav u suzama i dodao: "Dajte mu još četiri dana i priznat će do 200 ubojstava. Policija bi i Boga mogla natjerati da prizna".

Roditelji su uvjereni da će nevinost njihovog sina biti dokazana samo ako se u slučaj uključi federalna policija, dok lokalni inspektori tvrde da je Ravinder 'propjevao kao kanarinac' otkad je uhićen. Oni tvrde da nije dobio čak ni jednu pljusku.

U međuvremenu, roditelji šestogodišnje djevojčice s početka priče uznevjereni su i ljuti te žele da Ravinder dobije smrtnu kaznu.

"Imamo dva sina, ali ona je bila naša jedina kći. Naše najmlađe dijete. Ovaj bi čovjek trebao biti kažnjen, trebali bi ga objesiti", kaže otac djevojčice, Santosh Kurmar.

Majka Pushpa dodaje: "Nisu mi dozvolili da je vidim. Svi su rekli da bih se onesvijestila", te nastavlja: "Ona je bila sretno dijete. Nedavno me pitala može li dobiti srebrni lančić da ga nosi oko gležnja. Rekla mi je da ako joj to ne donesem da će otići i da se nikad neće vratiti. A sad je zauvijek otišla".

Slomljenim roditeljima nitko ne može vratiti njihovu djecu, ali ostaje nada da će počinitelj biti kažnjen, piše BBC.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.