Life
6752 prikaza

Sjećate se ove rupe? Japanci su je već popravili

Rupa u cesti u gradu Fukuoka
REUTERS
Rupa je bila široka 30 i duboka 15 metara

Da su Japanci brzi i efikasni nije neka novost, a njihova zadnja "bravura" pokazala je i koliko su tehnološki odmakli od ostatka svijeta.

Rupa u cesti u gradu Fukuoka | Author: REUTERS REUTERS
Nakon što se nasred ceste u gradu Fukuoka pojavila gigantska rupa široka 30 metara i duboka 15 metara radnici su radili bez prestanka kako bi je zatrpali i sanirali.

Rupa u cesti u gradu Fukuoka | Author: REUTERS REUTERS
Rupa je sanirana mješavinom betona i pijeska, a radnicima je trebalo samo dva dana! Dobro ste pročitali – dva dana, odnosno 48 sati i sada izgleda ovako.

Popravljena cesta na mjestu gdje je bila velika rupa | Author: Twitter Twitter
Da stvar bude još nevjerojatnija, saniranje rupe bilo je otežano zbog ogromnih količina vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi koja je tekla bez prestanka, ali i električnih, plinskih i telekomunikacijskih instalacija.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • martyna91 21:34 15.Studeni 2016.

    a meni su bušili godinu ipo ispred kuće samo da asfaltiraju put